Nieuws

Prijzen nieuwe Volvo V40 bekend gemaakt

Prijzen nieuwe Volvo V40 bekend gemaakt

Gelijktijdig met zijn onthulling in Genève maakt Volvo de prijzen van de nieuwe V40 bekend. De prijslijst start bij € 25.995,- voor de T3 benzine en de D2 diesel.

De nieuwe Volvo V40 is nog maar net onder het doek vandaan gehaald of de Nederlandse importeur maakt de volledige prijslijst al bekend. Zoals gezegd start die bij € 25.995,- voor de T3 in Base-uitvoering. Onder de motorkap ligt in dit geval de 150 pk sterke viercilinder benzinemotor. Een stapje hogerop vinden we de T4 (180 pk) vanaf € 27.295,- en het topmodel van het benzinegamma - de T5 met 254 pk - kost € 36.995,-. Die laatste is niet als Base, maar direct als Kinetic leverbaar.

Dieselmotoren nieuwe V40
Bij de diesels kun je in een V40 stappen voor eveneens minimaal € 25.995,- voor de D2 met 115 pk. Dit model is dankzij z´n CO2-uitstoot van 94 g/km bijzonder interessant voor de zakelijke rijder want tot minimaal 2015 komt deze in aanmerking voor 20% bijtelling. Een stapje hogerop de ladder staat de 150 pk sterke D3 die tot 2014 eveneens voor die gunstige bijtellingscategorie in aanmerking komt. Het model kost minimaal € 29.995,-. Tot slot is er de meest krachtige diesel, de D4 met 177 pk die leverbaar is vanaf € 32.595,-. Net als bij de meest krachtige benzinemotor is ook dit model enkel vanaf de Kinetic leverbaar.

Uitrusting nieuwe V40
Vanaf het basismodel met de toepasselijke naam Base is de V40 voorzien van onder meer airco, een middenarmsteun, elektrische ramen voor en achter, Volvo Sensus met 5 inch kleurenscherm voor bediening van klimaat, audio, auto menu en optioneel RTI navigatie en/of Bluetooth telefoonsysteem, uitgebreid audiosysteem en 16 inch stalen wielen. Op veiligheidsgebied monteren ze in Zweden altijd het City Safety systeem, ESP, ABS en talloze airbags waaronder een knieairbag. Uiteraard loopt de uitrusting met de Kinetic, Momentum en Summum steeds verder op. Voor een volledige prijslijst verwijzen we je graag naar Volvo.

Intro Line
Interessant is ook het introductiepakket genaamd Intro Line. Dat kost respectievelijk € 495,- op de Base en Kinetic en € 995,- op de Momentum en Summum. Het pakket bevat onder meer een geheel naar smaak aanpasbaar instrumentenpaneel, geïntegreerd navigatiesysteem, uitgebreid audio- en entertainmentsysteem, park assist, achteruitrijcamera, audiobediening op het stuurwiel, cruise control, een met leer bekleed stuurwiel en dezelfde bekleding voor de versnellingsbak.

De nieuwe Volvo V40 staat vanaf juli bij de dealers. Volvo Nederland verwacht dit jaar nog 1.750 exemplaren te verkopen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen nieuwe Volvo V40 bekend gemaakt
Prijzen nieuwe Volvo V40 bekend gemaakt
Prijzen nieuwe Volvo V40 bekend gemaakt
Prijzen nieuwe Volvo V40 bekend gemaakt
Redactie
Door Redactie

Zoeken