Nieuws

Eerste dealer McLaren opent deuren

Eerste dealer McLaren opent deuren

De McLaren MP4-12C is voor de komende drie jaar uitverkocht, maar toch moet je als populair sportwagenmerk iets van een dealernetwerk hebben. McLaren zal daarom binnen afzienbare tijd 35 verkooppunten openen dan wel toewijzen die hun programma mogen gaan verkopen. De eerste werd onlangs in Londen geopend.

Het nieuwe, wereldwijde dealernetwerk van McLaren zal verspreid worden over Europa (13), Noord-Amerika (10), het Midden-Oosten en Afrika (8) en Azië plus Australië (samen 4 dealers). McLaren heeft een bedrag van 800 miljoen gereserveerd om deze 35 dealers tot stand te laten komen. De eerste, gevestigd aan One Hyde Park in hartje Londen, is inmiddels een feit en gisteren officieel geopend.

Volle showroom volgt
Birmingham en Manchester zullen de andere twee Britse steden zijn waar de Engelsen gedegen informatie kunnen inwinnen over de renpaarden van McLaren. Voorlopig is dat er slechts één, maar uitbreiding zit eraan te komen. Het tweede model van McLaren zal boven de MP4-12C worden gepositioneerd, krachtiger en nog sneller zijn en slechts in een beperkte oplage gebouwd gaan worden. Vervolgens komt er nog een instapversie die juist toegankelijker moet zijn en bedoeld is om volume bij McLaren te genereren.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eerste dealer McLaren opent deuren
Redactie
Door Redactie

Zoeken