Nieuws

Ferrari Spider´s

Zo worden de open raspaardjes van Ferrari

Dat er van de 458 ook een Spider gaat verschijnen is een publiek geheim en ook een open 599 werd onlangs bevestigd. Maar hoe gaan Ferrari’s nieuwe dakloze raspaardjes er exact uitzien? Onze vaste illustrator heeft eens in z’n glazen bol gekeken en deze renderings gemaakt.

Zo worden de open raspaardjes van Ferrari

Je bankrekening puilt uit, je bent een voorstander van “geld moet rollen” en je draagt een goed gevulde schatkist een warm hart toe. Wat doe je dan als autofanaat met loodvrije benzine stromend door de aderen? Dan trakteer je jezelf op een fraaie sportwagen. Een Italian stallion welteverstaan. Het moet een Ferrari worden met als absolute vereiste dat het een Spider, een cabrio dus, betreft.

Dat verandert de zaak
Wanneer je nu naar de dealer zou hollen is de keus vrij snel gemaakt: een Ferrari California, want van de F430 Spider weet je dat deze binnenkort vervangen gaat worden. Wanneer? Geen idee. Maar je wilt zo lang mogelijk met een recent model rijden dus het wordt geen F430. Een California dan maar, maar wacht even... Alvorens je de knoop doorhakt willen we je graag attenderen op de binnenkort te verschijnen open raspaarden van Ferrari: de 458 Spider en de nog naamloze open variant van de 599. Wanneer? Geen idee! Maar ai, nu je dit hebt gezien heb je even iets meer bedenktijd nodig...

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Zo worden de open raspaardjes van Ferrari
Zo worden de open raspaardjes van Ferrari
Zo worden de open raspaardjes van Ferrari

Zoeken

Merk- & modeldossiers