Automultimedia

Nieuwe Navman S-serie gepresenteerd

Nieuwe Navman S-serie gepresenteerd

Navman presenteert de compleet nieuwe S-serie (S30, S70 en S90i). Het nieuwe systeem is voorzien van allerlei moderne functies zoals realtime verkeersinformatie, een groot en helder touchscreen, Bluetooth-ondersteuning en een SOS-knop.

Navman heeft ruim een jaar lang onderzoek gedaan onder huidige en potentiële gebruikers van navigatiesystemen. Die informatie is gebruikt om de compleet nieuwe S-serie te ontwikkelen. Navman claimt meer dan 500 verbeteringen te hebben doorgevoerd en daarmee een navigatiesysteem van grote klasse te hebben ontwikkeld.

Zeer heldere weergave
Het nieuwe 4,3 inch touchscreen heeft volgens Navman een zeer scherpe weergave. Dankzij de rustige layout is de afleesbaarheid zeer goed en duidelijk. Nieuw is de mogelijkheid om realtime verkeersinformatie te ontvangen en vervolgens een file te omzeilen. Bovendien wordt je bij het naderen van een afslag daarop niet alleen geattendeerd met een standaard tekst, maar bovendien wordt ook de te nemen straatnaam uitgesproken. NavPix-technologie maakt het mogelijk om niet op een adres te navigeren, maar ook op beeld. Zo kun je met het topmodel (de S90i) een foto maken van bijvoorbeeld je woning. Daarna wordt automatisch de foto opgeslagen en daarbij worden ook de GPS-coördinaten meegenomen. Naar huis navigeren is dan een kwestie van de foto uit de lijst te selecteren en op navigeren klikken. Verder is het systeem uitgerust met een Bluetooth-module om met je mobiele telefoon handsfree te kunnen bellen via de Navman.

SOS-knop
Een primeur is de SOS-knop. Wie deze knop indrukt krijgt meteen een lijst met hulpdiensten in de omgeving (uiteenlopend van garages en tandartsen tot ziekenhuizen en politiebureaus). Met een druk op de knop kan vervolgens snel naar een adres in de SOS-lijst worden genavigeert.

Prijzen
De prijzen van de Navman S-serie beginnen bij € 159,- voor de S30. De S70 kost € 249,- en de zeer complete S90i kost € 349,-. Zowel de S70 als S90i zijn beide voorzien van kaartmateriaal van Europa, terwijl de S30 enkel de Benelux dekt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Navman S-serie gepresenteerd
Nieuwe Navman S-serie gepresenteerd
Redactie
Door Redactie

Zoeken