Automultimedia

Packard Bell Compasseo 820: breedbeeld navigatie

Packard Bell Compasseo 820: breedbeeld navigatie

Packard Bell presenteert de Compasseo 820. Het nieuwe model is uitgerust met diverse nieuwe features. Zo beschikt de Compasseo over een 4-inch breedbeeldscherm en Bluetooth voor verbinding met mobiele telefoons om hands free te bellen. Daarnaast zijn de Outlook-agenda, -takenlijst en –adressenlijst eenvoudig te kopiëren naar de Compasseo 820.

De Compasseo 820 van Packard Bell is het antwoord op het succes van de TomTom Go-serie en de diverse modellen van Garmin. Dankzij het breedbeeldscherm is de route nog beter afleesbaar en zijn ook de nieuwe functies beter te gebruiken. De TMC-antenne is ingebouwd en het systeem is mede daardoor bovendien mooi om te zien. De Compasseo 820 beschikt over een uitgebreide POI-lijst waaronder flitspaallocaties, hotels, bezienswaardigheden en benzinestations. De EasyGuide-navigatiesoftware en NAVTEQ-kaarten zorgen voor een heldere navigatie waarbij het beeld in zowel 2D als 3D is weer te geven. Hiermee zijn telefoonnummers snel te kiezen en kunnen consumenten eenvoudig navigeren naar een adres uit de lijst met contactpersonen. Naast navigatiesysteem is dit model ook te gebruiken als mp3- en videospeler. Bovendien kunnen consumenten er eenvoudig foto´s op bekijken.

Compasseo 420
Packard Bell introduceert ook de opvolger van de Compasseo 400: de Compasseo 420. Het model heeft een regulier 3,5-inch beeldscherm en een 2 GB geheugenkaart. Het navigatiesysteem beschikt daarnaast over een uitgebreide Point of Interest-lijst, flitspaalinfo en keuze uit auto- of voetgangermodus.

Heel Europa
De Compasseo 820 en 420 zijn uitgerust met een grotere geheugencapaciteit (2 GB) dan hun voorgangers en worden geleverd met kaarten van alle West-Europese landen. Bij beide modellen worden alle acties in het Nederlands uigesproken. Bij de Compasseo 820 worden ook alle straatnamen uitgesproken, dankzij de zogenaamde text-to-speech. De Compasseo 420 is beschikbaar voor 199,99 euro, de Compasseo 820 kost 299,99 euro.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Packard Bell Compasseo 820: breedbeeld navigatie
Redactie
Door Redactie

Zoeken