Automultimedia

Nieuwe 1600, 2600 en 3600-series

Nieuwe 1600, 2600 en 3600-series

Pioneer heeft een aantal nieuwe modellen. De 1600, 2600 en 3600-serie zijn vernieuwd. Alle modellen hebben uitgebreide mogelijkheden.

Het nieuwe jaar brengt een nieuw gamma Pioneer CD-tuners.
Bij de instapmodellen krijg je 7 modellen - al dan niet MP3/WMA/Wav - aan uiterst interessante prijzen. Een interactieve Pioneer (IP-bus) aansluiting maakt zelfs een aantal van deze toestellen geschikt om uit te breiden met CD-changers, DAB-tuners en/of TV-tuners.
Tenslotte is bediening via de originele stuurafstandsbediening van een hele reeks wagens mogelijk. 

DEH-1600R, DEH-1630R & DEH-1630RB
Deze modellen zijn technisch identiek en beschikken over een heldere witte LED display. Het verschil zit hem in de afwerking. Zo is de DEH-1600R afgewerkt in een aluminium “hairline” look met groene toetsen verlichting. De DEH-1630R heeft eenzelfde afwerking in het zwart met een rode toetsenverlichting, terwijl de DEH-1630RB eveneens in het zwart is uitgevoerd, met een rode toetsenverlichting, maar met een VW-blauwe display om optimaal in deze auto’s te passen.
Een instapmodel wil zeker niet zeggen dat het om een uitgekleed type zou gaan. Een krachtige 4x45W versterker zorgt voor voldoende power, terwijl de unieke Pioneer D4Q-tuner garant staat voor een uitzonderlijke radio ontvangst. Met de EEQ equalizer wordt een perfecte akoestische afregeling in de wagen voor elke gebruiker kinderspel. CD-R en CD-RW discs zijn vanzelfsprekend beluisterbaar, terwijl de “wired remote input” ervoor zorgt dat de originele stuurafstandsbediening van tal van auto’s gebruikt kan worden om dit toestel te bedienen (een niet te ontkennen veiligheidsvoordeel). De telefoon mute aansluiting laat dan weer toe het volume van het toestel automatisch te onderbreken op het moment dat er een telefoongesprek op je car-kit binnenloopt. Tenslotte laat de RCA uitgang het gebruik van een externe versterker toe.

DEH-P2600R
De DEH-P2600R onderscheidt zich van zijn kleinere neefjes door een kwalitatief hoogstaande Mosfet50(4x50W) versterker, die zorgt voor een onberispelijke klank, ook bij hoog volume.  De interactieve Pioneer bus (IP-bus) laat toe het toestel uit te breiden met de nodige randapparatuur, zoals een CD-wisselaar, een DAB-tuner of zelfs een TV-tuner.  Ook een combinatie van verschillende van deze randapparaten is mogelijk. Het kantelfront met “POP-UP Rotary” volumetoets draagt bij tot een verbeterde ergonomie.

DEH-P3600MP, DEH-P3630MP & DEH-P3630MPB
Speciaal voor de liefhebbers van gecomprimeerde audio formaten werd deze reeks ontwikkeld. Opnieuw zijn ze technisch identiek aan elkaar, maar onderscheiden ze zich door een andere afwerking.
Natuurlijk bieden ze dezelfde functies als de DEH-P2600R, maar dan aangevuld met de mogelijkheid om MP3, WMA en zelfs Wav.-files af te spelen.  De extra “BMX” en “Digital Compression” equalizer functie wordt gebruikt om gecomprimeerde MP3 en WMA files een rijker en meer helder geluid te geven.
Bovendien zorgen de 2 RCA uitgangen voor meer flexibiliteit i.v.m. extra versterkers.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe 1600, 2600 en 3600-series
Nieuwe 1600, 2600 en 3600-series
Redactie
Door Redactie

Zoeken