Automultimedia

Internetten met je Pioneer navigatiesysteem; het kan voortaan

Internetten in je auto. Tien jaar geleden had niemand het voor mogelijk gehouden, maar tegenwoordig is het bijna normaal om je auto als wifi-hotspot te laten dienen. Pioneer gaat met die innovatie mee en introduceert internetdiensten voor vier nieuwe navigatiesystemen en voor een AV-ontvanger. De focus ligt daarbij naar eigen zeggen op de smartphone. Hoe hebben ze dat dan voor ogen?

AVIC-F60DAB, het topmodel

AVIC-F60DAB, het topmodel

De AVIC-F60DAB is naar eigen zeggen het eerste systeem 7 inch capacitieve touchscreen op de markt. Dat wil zeggen dat het scherm reageert op bewegingen van bijvoorbeeld je vinger dichtbij het scherm. Had Volkswagen die primeur niet?!

AppRadio

AppRadio

Smartphone-gebruikers kunnen met deze standaard functionaliteit hun telefoon koppelen aan het navigatiesysteem en zo via het touchscreen smartphone-apps bedienen. iPhone-fanaten kunnen tevens gebruikmaken van Siri Eyes Free, dat de Siri-functie toegankelijk maakt voor het navigatiesysteem.

AVICSYNC Networked Navigation

AVICSYNC Networked Navigation

De AVIC-modellen van Pioneer kunnen uitgebreid worden met je smartphone. Download de gratis AVICSYNC-app op je telefoon, koppel hem aan je Pioneer en je kunt on-the-fly actuele informatie opvragen over bijvoorbeeld verkeerssituaties via TomTom HD Traffic.

Aha Radio

Aha Radio

Een uitgebreide functionaliteit van AVICSYNC is Aha Radio. Deze handige functie synchroniseert je favoriete content vanaf je telefoon naar het navigatiesysteem. Zo wordt informatie van Facebook, Twitter en bijvoorbeeld ook het nieuws zichtbaar op je Pioneer.

AVIC-F960DAB

AVIC-F960DAB

Dit is de AVIC-F960DAB, met, je raadt het al, DAB-radio. Het digitale signaal garandeert een uitstekende geluidskwaliteit zonder ruis. Extra functionaliteit is de verbeterde Bluetooth AVRCP 1.4. Hiermee kan je draadloos door je muziekbibliotheek bladeren zonder in te boeten op de geluidskwaliteit.

Standaard MirrorLink

Standaard MirrorLink

Bij alle nieuwe modellen heeft Pioneer de MirrorLink-functie ingebouwd. Via een kabeltje is het systeem te koppelen aan je smartphone, wat je dan weer toegang geeft tot muziek- en kaartapps.

Customizen

Customizen

Elk van de navigatiesystemen is te personaliseren. Pioneer biedt een breed scala aan kleuropties voor de gebruiker. Op de voorgaande foto is de AVH-X8600BT te bewonderen met een rood kleurthema. Hiernaast hetzelfde systeem, maar dan met lichtblauwe knoppen.

Meer mogelijkheden

Meer mogelijkheden

Pioneer's nieuwste modellen bieden veel bijkomende functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld twee ingangen voor camera's alsook twee USB-ingangen voor multimedia zijn standaard. Mogelijkheden te over.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken