Tuning & styling

Snelste Hummer H2 ter wereld!

Snelste Hummer H2 ter wereld!

GeigerCars heeft de Hummer H2 voorzien van de V8-motor uit de Corvette. Dankzij uitgebreide tuning maakt mag deze Hummer H2 met recht de snelste Hummer ter wereld worden genoemd.

Geigercars is de grootste Europese tuner van Amerikaanse auto´s. Onder andere de Ford Mustang, Corvette C6 en Hummer H2 werden door GeigerCars onder handen genomen. De tuner heeft zich nu toegespitst op de Hummer H2. Speciaal voor de gelegenheid hebben zij de standaard 6.0 liter V8-motor uit de H2 vervangen door de motor uit de Corvette. Na diverse aanpassingen waarbij onder andere de krukassen, cilinderkoppen en kleppen werden aangepast levert de 7.0 liter motor een vermogen van 700 pk bij een toerental van 5.500 tpm. Het koppel van 904 Nm is beschikbaar bij 4.260 tpm. Dankzij deze aanpassingen mag de H2 van GeigerCars de titel ´snelste Hummer ter wereld´ dragen. Binnen 6,5 seconden sprint de auto naar 100 km/h en de topsnelheid is begrensd op 250 km/h.
 
Sportauto-prestaties
De H2 is niet bepaald een auto die voor dit soort prestaties gemaakt is. Daarom moesten er de nodige aanpassingen worden gedaan om ook daadwerkelijk - veilig - gebruik te kunnen maken van dit vermogen. De H2 werd verlaagd met 10,5 cm en er werd sportvering gemonteerd. De enorme schijfremmen (380 mm) zijn zowel geventileerd als geperforeerd en de remklauwen worden aangezet door acht zuigers.
 
Bling bling!
Diverse chromen highlights onderstrepen het exclusieve karakter van deze H2. Een voor- en achterbumper die uit chroom is opgetrokken, een chromen luchtinlaat op de motorkap en zijskirts met treeplanken onderstrepen het krachtige en exclusieve karakter van de auto. De enorme 26 inch lichtmetalen wielen zijn ook niet over het hoofd te zien. De sky-blue pareleffect lak maakt het geheel compleet.
 
Multimediasysteem
Het interieur wordt gekenmerkt door luxe, luxe en nog eens luxe. Naast de sportieve accenten in de vorm van zwart leer, carbon en aluminium is de H2 volgestopt met een uitgebreid multimediasysteem. DVD-speler, surround-systeem, digitale TV en navigatie zijn allemaal aanwezig.
 
Handgebouwd
De snelste Hummer ter wereld wordt bij GeigerCars compleet met de hand gebouwd. De prijzen beginnen bij 200.000 euro exclusief belastingen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Snelste Hummer H2 ter wereld!
Snelste Hummer H2 ter wereld!
Snelste Hummer H2 ter wereld!
Redactie
Door Redactie

Zoeken