Tuning & styling

Project Kahn zet Ferrari FF op 22 inch

Project Kahn zet Ferrari FF op 22 inch

Tot op heden kan de Ferrari FF niet bepaald rekenen op onverdeelde aandacht van de tuningwereld. Project Kahn heeft de ‘gezins-Ferrari’ echter toch uitgekozen voor een bezoekje aan hun garage. De werkzaamheden waren beschaafd maar het resultaat oogt wel lekker dik.

Hoewel tegenwoordig bijna elke luxe auto door meerdere tuners onder handen wordt genomen zijn er altijd van die modellen die onder de radar blijven en niet geschikt worden bevonden voor optische of technische aanpassingen. De Ferrari FF is er daar een van. Het is immers een beetje een vreemde eend in de bijt, want als volwaardige vierzitter uitgerust met vierwielaandrijving is het niet een circuitmonster zoals we uit Maranello gewend zijn.

Project Kahn
Nadat eerder vaste Ferrari-tuner Novitec Rosso zijn ideeën losliet op de FF heeft nu het Britse Project Kahn het stokje overgenomen. Zij zijn namelijk ook aan de slag gegaan met Ferrari´s shooting brake en kozen er voor om de wijzigingen tot een minimum te beperken. Zo zou de grille nieuw zijn, al gunt Kahn ons daar geen zicht op middels een foto. De visuele nadruk ligt dan ook vooral op de enorme 22 inch wielen. En terecht want werkelijk prachtig zijn ze.
Aan de binnenzijde werd de bekleding in het nieuw gestoken met witte stiksels en een wit instrumentarium dat mooi afsteekt tegen het zwarte leer. De 6.3 liter V12 bleef onaangeroerd en stuurt via de complexe versnellingsbak nog altijd 660 pk naar de wielen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Project Kahn zet Ferrari FF op 22 inch
Project Kahn zet Ferrari FF op 22 inch
Redactie
Door Redactie

Zoeken