Nieuws

Nieuwe BMW 5-serie lekt uit

Nieuwe BMW 5-serie lekt uit

Lukt het tegenwoordig dan echt geen enkele autofabrikant meer een nieuwkomer onder de pet te houden tot de officiële onthulling?! Zo ziet BMW nu haar aanstaande verrassing in rook opgaan nu de nieuwe 5-serie vroegtijdig is gelekt.

De nieuwe BMW 5-serie, intern G30 geheten, komt een dag te vroeg. Morgen staat de officiële onthulling gepland. Dat blijft zo, ware het niet dat een grootste onthulling nu enigszins in de soep loopt door deze kiekjes afkomstig van de website GermanCarforum. Oorspronkelijk zijn het overduidelijk scans uit een (onbekend) magazine. De vouwlijn in het midden spreekt daarin boekdelen.

Mix van 3- en 7-serie

Nu de nieuwe 5-serieblootgesteld is wordt alvast duidelijk wat BMW met het design heeft gedaan. Dat betreft een evolutie op zijn voorganger, met stijlinvloeden van zowel de 3- als de 7-serie. Ook in het interieur gaat die vlieger op. Zelfs voor kenners zal het daardoor niet meevallen deze BMW's uit elkaar te houden, een designstrategie die al meer autofabrikanten aanhangen – en waarvan met name Audi altijd is beticht. Echter tsja… het verkoopt dus zij die dit maar wat jammer vinden kunnen er hoog of laag om springen. Morgen meer.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe BMW 5-serie lekt uit
Nieuwe BMW 5-serie lekt uit
Nieuwe BMW 5-serie lekt uit
Redactie
Door Redactie

Zoeken