Nieuws

De Aston Martin DB11 in volle glorie

De Aston Martin DB11 in volle glorie

Vier prachtige hoge resolutie foto's van de Aston Martin DB11 zijn het internet op gelekt. Na tijden van speculatie en wat schimmige beelden is het daardoor tijd om het design op ons in te laten werken en de eerste conclusies te trekken.

Een tikkeltje voorspelbaar? Ja, dat wel. Maar toch is het evolutionaire design op een schitterende wijze doorvertaald naar deze nieuwe generatie. Het resultaat is een uiterst begeerlijk exterieur met een aantal unieke kenmerken.

DBX, DB10 en One-77

Eén van die kenmerken is het rooster direct achter de voorwielen. Wat is dat op een schitterende wijze geintegreerd. En wat te denken van de aflopende C-stijl die zo van de DBX lijkt te komen. Ook een ware eyecatcher. Tevens heeft Aston Martin ons met Bond's DB10 duidelijk willen opwarmen voor de komst van deze DB11 en hebben de achterlichten op hun beurt weer wat weg van die van de One-77.

Dubbele turbo

Morgen zal in Genève het doek officieel van de DB11 worden getrokken. En dan krijgen we eindelijk ook een beeld van de onderhuidse techniek. Eén ding is zeker: een nieuwe 5.2 liter V12 met dubbele turbo zal de aandrijving gaan verzorgen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
De Aston Martin DB11 in volle glorie
De Aston Martin DB11 in volle glorie
De Aston Martin DB11 in volle glorie
Redactie
Door Redactie

Zoeken