Nieuws

Opel strooit met aantrekkelijke Business Editions

Opel strooit met aantrekkelijke Business Editions

Opel presenteert de Corsa, Meriva, Astra en Zafira Tourer Business Edition. Naar welk model de voorkeur ook uitgaat, elk is voorzien van aantrekkelijke voorzieningen waarvan de totale meerprijs gunstiger uitvalt dan wanneer die afzonderlijk worden besteld.

Met de Business Edition van de Corsa, Meriva, Astra en Zafira Tourer geeft Opel een vervolg aan de al langer leverbare Insignia Business Edition. Alle Business Edition-versies zijn ontwikkeld met de veelvoorkomende wensen van de zakelijke rijder in het achterhoofd, maar particulieren zijn zeker niet minder welkom.

Corsa
Het navigatiesysteem van de Opel Corsa Business Edition maakt deel uit van het multimediasysteem Touch & Connect dat bestaat uit een 5 inch touch screen, een 2D-/3D-navigatiesysteem met kaarten van 28 Europese landen, stuurwielbediening en Bluetooth-aansluiting. Ook een radio/cd-/mp3-speler met zeven speakers is aanwezig. Verder voorziet de Corsa Business Edition in een boordcomputer en cruisecontrol. De Opel Corsa Business Edition is leverbaar als 3- en 5-deurs met de motoren 1.2 ecoFLEX LPG en de 1.3 CDTI ecoFLEX. De prijzen beginnen bij € 15.195,- voor de eerste en vanaf € 16.595,- is de diesel verkrijgbaar.

Astra
De Astra Business Edition vervangt de Astra Selection en biedt behalve het navigatiesysteem Navi 600 Benelux en telefoonvoorbereiding met Voice Control ook airconditioning, een boordcomputer en cruise control. De Astra Sports Tourer voegt hier de Easy Access-bagagerolhoes aan toe. Er is keuze uit twee benzine- en evenveel dieselmotoren met vermogens uiteenlopend van 95 tot 120 pk. Prijzen beginnen bij € 20.945,- voor de versie met de 1.4 ecoFLEX-motor.

MPV´s 
Vervolgens zijn er de Meriva Business Edition en de Zafira Tourer Business Edition. Beide zijn voorzien van het navigatiesysteem Navi 600 Benelux en telefoonvoorbereiding met Voice Control en Bluetooth. Bestel je deze afzonderlijk van elkaar op de Edition-uitvoering dan ben je 590 euro meer kwijt. Prijzen beginnen bij € 21.595 euro voor de Meriva Bussines Editio met de 1.4 Turbo. De Zafira Tourer Business Edition start bij € 28.595,- (1.4 Turbo Start/Stop). De zakelijk ingerichte Zafira is bij deze vanafprijs bovendien ook uitgerust met onder meer ESP, ‘Wing’-dagrijverlichting, airconditioning, cruise control en drie individuele zitplaatsen op de tweede zitrij.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Opel strooit met aantrekkelijke Business Editions
Opel strooit met aantrekkelijke Business Editions
Opel strooit met aantrekkelijke Business Editions
Redactie
Door Redactie

Zoeken