Nieuws

Opel Meriva

Meer dieselvariaties bij Opel Meriva

Opel voegt drie dieselmotoren toe aan het motorenpalet van de Meriva. Met de aanvullingen omvat het aanbod ineens vier in plaats van slechts één enkele diesel. Voortaan is de instapper een 1.3 CDTI en kan de 1.7 gekoppeld worden aan een handbak in combinatie met meer vermogen.

Meer dieselvariaties bij Opel Meriva
De dieselprijslijst van de Opel Meriva start voortaan met € 17.995,- voor de 1.3 CDTI EcoFLEX met 95 pk en een opgegeven verbruik van 4,5 l/100 km. De 100 pk sterke 1.7 CDTI welke vanaf de marktintroductie als enige diesel beschikbaar was en uitsluitend met automaat was te bestellen wordt nu bijgestaan door versies met een vermogen 110 of 130 pk. In beide gevallen is een handgeschakelde 6-bak standaard. De krachtigste één-pun-zeven genereert een maximum koppel van 300 Nm en kan bij een gemiddeld verbruik van 5,2 l/100 km halen. De prijs van dit model begint bij € 20.495,-.
Tegelijkertijd met de uitbreiding kondigt Opel de komst van de Start/Stop-technologie in de Meriva en een LPG-motorisering aan. Beide nieuwigheden maken hun opwachting volgend jaar.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers