Automultimedia

Superluxe limousine

Superluxe limousine

De Bentley Arnage Mulliner Limousine is 70 cm langer dat een gewone Arnage, heeft een bioscoop, koelkast, glazen en zelfs houders voor sigaren aan boord.

De Maybach is iets heel bijzonders en Bentley kon als klassemerk dan ook niet achterblijven op haar grootste concurrent. Daarom komt het merk met de Arnage Limousine Mulliner. Mulliner staat hierbij voor de speciale afdeling van het Britse merk dat de automobielen van Bentley nog exclusiever maakt dan ze al zijn.

De Arnage Limousine Mulliner is een bioscoop op wielen. Op het  55 cm grote LCD-scherm kun je bijvoorbeeld films kijken of internetten. Ingebouwd in het achtercompariment is een Dolby 5.1 Surround-systeem voor het ultieme bioscoopgevoel.

Tussen de beide achterstoelen vind je een ware koelkast waar o.a. precies een fles Champagne inpast. Natuurlijk is er ook plaats voor de (kristallen) glazen en zijn er speciale ´glazenhouders´, want ja van bekerhouders mag je in zo´n auto natuurlijk niet spreken.

Een borreltje op zijn tijd is altijd lekker, helemaal op weg naar een avondje uit of na het binnenslepen van een grote order. Aan alles is gedacht! En... over ruimte hoef je in deze auto niet te klagen, t.o.v. de ´standaard´ Arnage is deze namelijk dik 70 cm langer.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Superluxe limousine
Superluxe limousine
Superluxe limousine
Superluxe limousine
Redactie
Door Redactie

Zoeken