Automultimedia

TFT-scherm op DIN-formaat: VDO Dayton MM 5600

TFT-scherm op DIN-formaat: VDO Dayton MM 5600

Lang niet iedereen vind het mooi om het scherm van je navigatiesysteem op je dashboard te monteren. VDO Dayton heeft hiervoor een oplossing gevonden: de VDO Dayton MM 5600, een uitschuifbare monitor op 1-DIN-formaat.

Met een druk op de knop komt de monitor uit zijn behuizing tevoorschijn. De behuizing is van 1-DIN-formaat en daarmee net zo groot als een normale autoradio. De monitor is opgeborgen wanneer de navigatie is uitgeschakeld en zo heb je dan ook geen last van een schermpje op je dashboard. Bovendien is het erg gunstig tegen diefstal, deze VDO Dayton MM 5600 valt namelijk niet zo snel op.

Het TFT-schermpje van de MM 5600 is 6,5 inch groot en kan nadat deze is uitgeschoven volledig naar wens worden bijgedraaid. Zo heb je altijd goed zich op de monitor. In de monitor zit een speaker ingebouwd waardoor je de verkeersmeldingen en routebegeleiding krijgt doorgegeven. Wat kwaliteit betreft hoef je je geen zorgen te maken, daar heeft VDO Dayton zich allang in bewezen.

Helaas is het systeem niet voor elke auto leverbaar. Je moet een tweede 1-DIN-sleuf hebben. Auto’s die dat hebben zijn onder andere de Volkswagen Golf, Bora en Polo, vele Skoda modellen en de Mercedes A- en M-klasse. Voor wie geen tweede 1-DIN-sleuf heeft kan beter na gaan denken over de Pioneer AVIC-X1. Dit systeem is een alles-in-een met niet alleen een scherm voor de navigatie maar ook een DVD-speler, radio en navigatiesysteem op 1-DIN-formaat.

De VDO Dayton MM 5600 wordt verkocht voor een adviesprijs van € 1.049,-

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
TFT-scherm op DIN-formaat: VDO Dayton MM 5600
TFT-scherm op DIN-formaat: VDO Dayton MM 5600
TFT-scherm op DIN-formaat: VDO Dayton MM 5600
Redactie
Door Redactie

Zoeken