Overige

De 5 lelijkste auto's van 2013

Het ene lijstje binnen het jaaroverzicht is nog subjectiever dan het andere. Zeker als smaak een rol speelt. Maar wij kunnen ons amper voorstellen dat jij het niet eens bent met onze top 5 van meest lelijke auto's van 2013. Toch wrok? Reageer gerust!

Lexus LF-NX

Lexus LF-NX

De schrik zat er goed in toen Lexus begin september deze conceptcar presenteerde. En geloof ons, in het echt is het net zo schrikken als bij het zien van de foto's. Geen wonder dat de LF-NX als lelijkste auto van 2013 door het leven mag gaan. Lees meer »

Lamborghini Egoista

Lamborghini Egoista

Er zit een hele filosofie achter het design van de Egoista, maar feit blijft dat het lijnenspel weinig subtiel overkomt. Driekwart jaar hebben wij eraan proberen te wennen, maar de Egoista blijft een geval apart. Lees meer »

Citroën Cactus

Citroën Cactus

Je kunt Citroën prijzen om hun creativiteit, maar de Cactus raakt kant nog wal. Een hoog speelgoedauto-gehalte en onze smaakzintuigen proeven nog bitter van de ontmoeting met de Cactus op de IAA. Lees meer »

Fiat 500L Living

Fiat 500L Living

Heeft Fiat dan helemaal niets geleerd van de Multipla? Blijkbaar niet, want ze misbruiken de goede naam van de 500 voor een ruimteauto op basis van de guitige klassieker. Een doodzonde. Lees meer »

Volkswagen XL1

Volkswagen XL1

Een technologisch hoogstandje, dat is de Volkswagen XL1 zeker. En respect daarvoor. Maar guttegut, had het lijnenspel niet wat smaakvoller gekund? Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken