Prijzen Ferrari

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Ferrari-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Ferrari in Nederland bestaat uit 7 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 7 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Ferrari

Een Ferrari rijden in Nederland kan vanaf 246.473 euro. Voor dat geld rijd je in de Ferrari Roma 3.8 456kW aut, de goedkoopste Ferrari van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Ferrari SF90 Spider 3.9 phev 735kW aut wat daarmee de duurste Ferrari van Nederland is.

De snelste Ferrari’s?

Wil jij praktisch alle andere Ferrari’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Ferrari SF90 Stradale 3.9 phev 735kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 2.5 seconden beslist de snelst accelererende Ferrari die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Ferrari 812 GTS 6.4 588kW aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Ferrari 812 GTS 6.4 588kW aut bedraagt namelijk 340 km/h.

Ferrari nieuws

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers