Alfa Romeo verlaagt de rente! Een Alfa Romeo Tonale rijden voor €325 euro per maand

Nu zakelijk financieren tegen 1,9% rente | Actie loopt t/m 23 september

Alfa Romeo verlaagt de rente! Een Alfa Romeo Tonale rijden voor €325 euro per maand Ontdek meer

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is een elektrische SUV – een belangrijke bouwsteen voor de elektrische modellen van de Duitse autofabrikant.

Volkswagen ID.4

Prijzen Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is een elektrische SUV en heeft daarom een hogere aanschafprijs dan bijvoorbeeld een vergelijkbare auto die op benzine of diesel rijdt. Op lange termijn bespaar je wel weer op onderhoudskosten en brandstof, waardoor de ID.4 uiteindelijk goedkoper is dan een conventionele SUV. Bekijk hier de prijzen van de Volkswagen ID.4.

Volkswagen ID.4: De Toekomst Van Het Bedrijf

De Volkswagen ID.4 is een belangrijke bouwsteen voor de elektrische modellen van het bedrijf, en zal veel klanten naar showrooms in verschillende landen weten te trekken. Het interieur is hoogwaardig, maar er had nog meer energie in gestopt kunnen worden. De motortechniek is krachtig, maar kan niet tippen aan sommige andere merken. Tot slot is de prijs verwachting net geen 50.000 euro.

De Volkswagen ID.4: Een Stroomverbruiktest

De Volkswagen ID.4 is getest op zijn stroomverbruik bij 100 km/h en 130 km/h. Op de heenweg naar de grens met Duitsland verbruikte de auto 21,2 kWh/100 km en 20,5 kWh/100 km op de terugweg. Dit komt overeen met een actieradius van 368 kilometer bij 100 km/h en 258 kilometer bij 130 km/h.

Eerste Review: Volkswagen ID.4 Verovert Nederland

De Volkswagen ID.4 is een zware jongen, hij weegt 2124 kilo. Dit heeft als voordeel dat hij massief aanvoelt en stevig op de weg ligt. Je kunt ermee door een storm rijden en pas bij thuiskomst ontdekken dat er een Kia Picanto in je wielkast is gewaaid. Al die kilo's weet de ID.4 aardig te verbloemen. Hij sprint in 8,5 seconden naar de honderd, heeft een relatief kleine draaicirkel en stuurt verrassend direct. Het onderstel is comfortabel geveerd, maar straf genoeg om hinderlijke deiningen te voorkomen. Dat maakt van de Volkswagen ID.4 een geweldige kilometervreter.

Volkswagen Introduceert De ID.4 GTX

Volkswagen heeft de nieuwe ID.4 GTX geïntroduceerd, een elektrische auto die zich richt op prestaties. De ID.4 GTX beschikt over twee elektromotoren, waardoor het vermogen is toegenomen tot 299 pk. Dit maakt de ID.4 GTX in staat om in 6,2 seconden naar 100 km/h te sprinten, wat sneller is dan de standaard ID.4. Ook heeft de ID.4 GTX een verbeterde wegligging dankzij de vierwielaandrijving. Helaas is door het extra gewicht van de motoren de actieradius met ongeveer 40 km afgenomen tot 480 km. Desondanks is de ID.4 GTX een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en ruime elektrische auto.

De Volkswagen ID.4 Toont Aan Hoe Het Beter Kan

De Volkswagen ID.4 is een stap verder dan de Mercedes EQA als het gaat om 'packaging'. Beide modellen uit de VW-stal staan op het elektrische MEB-platform, waarbij de 77 kWh-batterijen (maximum laadvermogen: 125 kW) een integraal onderdeel vormen van de bodempartij. Een heel slimme constructie, zo blijkt, want de Enyaq iV en ID.4 hebben niet alleen vanwege hun extra lengte en breedte veel meer ruimte te bieden dan de Mercedes EQA. De Skoda Enyaq iV zou het Skoda-logo onwaardig zijn als hij niet nóg meer ruimte te bieden had dan de Volkswagen ID.4. Af en toe vraag je je af, wat je met zóveel ruimte moet ... De Enyaq iV is met name aan de achterzijde veel hoekiger van vorm, en dat is gunstig voor de beschikbare hoofd- en bagageruimte. Het laadruimte slokt maar liefst 585 tot 1710 liter aan katten en koffers. De Skoda Enyaq iV mag een aanhangwagen trekken met een (geremd) gewicht van 1000 kilo.

De Volkswagen ID.4 Is De Beste Elektrische Suv

In een vergelijkende test met de Mercedes EQA 250, de Skoda Enyaq iV 80 en de Volkswagen ID.4 Pro gaan we op zoek naar alle plussen en minnen van de stroom-SUV's. De ID.4 is volgens ons de beste elektrische SUV dankzij zijn veercomfort, communicatieve besturing en uitgebreide instrumentarium.

Volkswagen ID.4 GTX Wordt Verslagen Door Hyundai Ioniq 5

De Hyundai Ioniq 5 is een elektrische SUV die zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een ware raket. Het topmodel van de Ioniq 5 beschikt over twee elektromotoren, waarmee de auto in slechts 5,2 seconden naar 100 km/h kan accelereren. Daarnaast is de Ioniq 5 voorzien van een laadsysteem dat een hoogste vermogen van maar liefst 220 kW aan kan - veel sneller dan het 125 kW-systeem van de Volkswagen ID.4 GTX.

De Volkswagen Id.4 Gtx Is De Beste Elektrische Suv

De Volkswagen ID.4 GTX is de beste elektrische SUV voor wie comfort boven alles staat. De auto heeft een lange wielbasis en kuipstoelen met ingebouwde massagefuncties, waardoor je heerlijk ontspannen achterover kunt leunen tijdens de rit. Ook op de snelweg is de ID.4 GTX erg soepel, waardoor je je makkelijk over long distances verplaatsen kunt.

Actieradius Elektrische Auto'S: Volkswagen Id.4 Komt Het Verst Van De Officiële Opgave

In onze actieradiustests zien we dat de werkelijke actieradius van elektrische auto's vaak vies tegenvalt. Dit is in absolute kilometers gemeten, in elk geval. Kijk je naar de procenten, dan is de Volkswagen ID.4 de enige elektrische auto die bij 100 km/h het bereik haalt dat volgens de fabriek mogelijk is. Wij komen uit op een actieradius die 73,3% bedraagt van het bereik dat Volkswagen opgeeft. Op zich geen verkeerd getal, maar slechts 73,3% van het bereik dat Volkswagen opgeeft.

De Volkswagen ID.4: Eén Van De Beste Elektrische Auto's Op De Markt

De Volkswagen ID.4 is een van de beste elektrische auto's die momenteel te koop is. Het voertuig beschikt over een bereik van 502 kilometer en een actieradius bij 100 km/h van 368 kilometer. Daarnaast is de ID.4 uitgerust met een aantal innovatieve technologieën, waaronder een digitale chauffeursinformatiesysteem en een infotainmentsysteem met voice control.

Volkswagen ID.4 Komt Eraan

Volkswagen heeft grote plannen met elektrische auto's, maar voorlopig blijft het bij plannen. De Volkswagen ID.4 is aangekondigd voor medio 2020, maar of ze dat in Wolfsburg ook gaat halen? Rond de ID.3 is het ook ineens stil. Na het dieselschandaal heeft Volkswagen zich op de elektrische auto gestort. De ID.3 zou de Golf van 2020 and beyond moeten worden. Maar voorlopig blijft het stil in Wolfsburg. Nu onthult Volkswagen de naam van zijn tweede volledig elektrische auto, de Volkswagen ID.4. Deze suv gaat nog in 2020 in productie, belooft Volkswagen.

Volkswagen ID.4 Officieel Onthuld

De Volkswagen ID.4 is eindelijk officieel onthuld en de eerste elektrische suv van het merk. Het design lijkt sterk op dat van de ID.3, maar de ID.4 is wel een gestroomlijndere versie. De auto heeft een actieradius van 520 kilometer en is voorzien van vele luxe opties. De ID.4 zal dit jaar nog in Nederland verschijnen.

Volkswagen ID.4 Coupé Rijdt Op De Nürburgring

Een spyshot van een sportieve Volkswagen ID.4 die op de Nürburgring test, is verschenen. De foto's laten zien dat dit waarschijnlijk de coupe-achtige variant van de ID.4 is, maar er is nog geen officiële bevestiging van de naam. Sommigen denken dat het de ID.5 zou kunnen zijn, maar wij geloven dat het meer waarschijnlijk de ID.4 Cross of ID.4 GTX zal zijn.

Volkswagen ID.4 Komt Naar Nederland

De volledig elektrische Volkswagen ID.4 komt nog dit jaar naar Nederland. Dit betekent dat hij nog in aanmerking komt voor 8% bijtelling. Volkswagen kan voor eind december slechts een beperkt aantal 1st Edition-modellen leveren, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn.

Volkswagen ID.4 Krijgt Langere Broer: De Volkswagen ID.6

Volkswagen heeft aangekondigd dat er naast de ID.3 en ID.4 nog meer elektrische modellen in ontwikkeling zijn, zoals deze Volkswagen ID.6; een langere variant van de ID.4 met zeven zitplaatsen. De foto's laten zien hoe de ID.6 verhoudt zich tot de ID.4 als de Tiguan Allspace tot de Tiguan qua lengte en andere carrosserie-elementen. De ID.6 zal in China worden geproduceerd en komt ergens in 2022 ook naar Europa, waarschijnlijk met twee vermogensvarianten: 306 pk en 408 pk. De versie met 77-kWh batterij komt maximaal 450 kilometer ver, maar er komt ook een uitvoering met 111-kWh batterij die goed is voor 600 kilometer range.

Volkswagen ID.4: De Nieuwe Elektrische Auto

De Volkswagen ID.4 is een nieuwe elektrische auto die vanaf nu in Nederland verkrijgbaar is. De ID.4 is beschikbaar in vijf uitrustingsniveaus, met led-koplampen, 19-inch lichtmetalen wielen en een infotainmentsysteem met 10-inch scherm als standaarduitrusting. Standaard zijn ook Lane Assist, Park Distance Control en Adaptive Cruise Control aan boord.

Volkswagen ID.4 52 Kwh Is Eindelijk Leverbaar Met Goedkope Elektrosubsidie!

De Volkswagen ID.4 was tot nu toe alleen leverbaar met een 72 kWh-accupakket, maar met de introductie van de ID.4 met 52 kWh-batterij wordt de elektrische suv iets bereikbaarder. De ID.4 met 52 kWh-batterij kost 40.690 euro en komt dus in aanmerking voor overheidssubsidie. De lage bijtelling van 12 procent geldt immers over de eerste 40.000 euro. Daarboven ligt het percentage op 21 procent. Het vermogen van het nieuwe model is 148 pk of 170 pk (meerprijs: 1500 euro). Beide mogen een aanhanger trekken tot een gewicht van 1000 kilo. Opladen gaat met een snelheid tot 100 kW.

Volkswagen ID.4 GTX: Een Hete Elektrische Suv

De Volkswagen ID.4 GTX is een elektrische suv met meer dan 300 pk. Hij krijgt in ieder geval een herkenbaar uiterlijk, met een eigen lichtsignatuur en andere sportieve stijlelementen. Of hij de kenmerkende ruitjesbekleding op de stoelen van de GTI-modellen krijgt, weten we niet. De Volkswagen ID.4 GTX staat op een verlaagd sportonderstel. In de nabije toekomst krijgt hij gezelschap van de Volkswagen ID.5 GTX.

Volkswagen ID.4 GTX - Voor Zijn Topsnelheid Hoef Je De Elektrische GTI Niet Te Kopen

De Volkswagen ID.4 GTX is een elektrische SUV met vierwielaandrijving en een vermogen van 299 pk. Het voertuig accelereert in 6,2 seconden naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 180 km/h. De ID.4 GTX is gebouwd om 1400 kilo aan te trekken en heeft een actieradius van 480 kilometer.

Trommelremmen Op Volkswagen ID.3 En ID.4

Trommelremmen zijn goedkoper dan schijfremmen, maar dat is niet de reden dat de ID.3 en ID.4 ze hebben, aldus Volkswagen. Trommelremmen geven minder weerstand tijdens het rijden. Bij schijfremmen lopen de remblokken altijd een heel klein beetje tegen de schijven aan, ook als ze niet worden gebruikt. En dat zou het bereik van de ID.3 en ID.4 negatief kunnen beïnvloeden.

Volkswagen ID.3 En ID.4 Krijgen Updates Op Afstand

Het klinkt als science fiction, maar het is echt waar: je slaapt een nachtje en je Volkswagen ID.3 of ID.4 heeft ineens allemaal spannende functies die hij eerder nog niet had. Dit komt door de software-updates die over the air naar de auto worden gestuurd. In de toekomst zullen alle bestuurders van een Volkswagen ID.3 of ID.4 zulke updates op afstand ontvangen (ze zijn deels gratis).

Exclusieve Volkswagen (ID.4) verhalen

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken