Auto Review 11 in de webshop - De leukste hatchback is niet de beste

Auto Review 11 in de webshop - De leukste hatchback is niet de beste

Gaan we nou echt allemaal in een compacte crossover rijden? Als je op de weg kijkt, dan lijkt het daar verdacht veel op. Zo langzamerhand moeten we een beetje vrezen voor de toekomst van de compacte hatchback.

Terwijl er nog altijd zoveel lekkers te koop is in dit segment. Dat bewijzen de Ford Fiesta, de Seat Ibiza en de Volkswagen Polo maar weer eens in deze uitgave van Auto Review.

Hoe goed is de Mazda CX-60 PHEV echt?

Ruim tien jaar geleden joeg Mazda niet met één, maar met twee grote suv’s op de premiummerken. Ondanks krachtige vier- en zescilinder motoren en veel luxe, slaagden de CX-7 en CX-9 niet in hun missie. De nieuwe CX-60 aast op revanche. Met zijn gunstige prijs en 327 pk sterke plug-in hybride-aandrijflijn heeft-ie premiumspelers als de BMW X3, Volvo XC60 en Lexus NX in het vizier, en mikt hij ook op de Kia Sorento.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Bestel Auto Review 11 in onze webshop

Maar wacht, er is meer. Bestel Auto Review 11 in onze webshop (of pak 'm uit het tijdschriftenschap) als je wilt lezen over:

  • Wat vréét bagage, passagiers en asfalt, verslindt als tussendoortjeeen Porsche, maar laat daarbij niet één klein scheetje? Dat is de Ford F-150 Lightning;
  • Met het bijzondere studiemodel Oli denkt Citroën een antwoord te hebben op de klimaat- en energieproblemen. Zou dit dan toch de Eend van de 21ste eeuw zijn?;
  • Volwassen jongetjes die nog steeds graag met driewielers spelen, zullen de Morgan Super 3 waarschijnlijk het coolste speelgoed ter wereld vinden;
  • En rij-impressies van de Renault Austral, Hongqi E-HS9, DS 7 en Smart #1.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Bart Smakman
Door Bart Smakman

Test graag elektrische auto's omdat ze zo soepel rijden en er veel valt te ontdekken. Wat is bijvoorbeeld de actieradius in de praktijk en hoe verloopt het snelladen? Vindt dat elke auto stoelverwarming moet hebben, want er bestaat geen groter genot. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties