Tijdelijk maar liefst 49% korting op een jaarabonnement!

Pak jouw magazine-moment en blijf op de hoogte van de autowereld!

Tijdelijk maar liefst 49% korting op een jaarabonnement! Bekijk actie >
Spyshots

Skoda Kodiaq spyshots: hier rijdt jouw volgende gezinsauto

Kodiaq

De Skoda Kodiaq kwam op de markt in 2017 en ontving in 2021 een facelift. Hoog tijd voor een nieuwe generatie Kodiaq dus! Onze spionagefotograaf spotte de nieuwe Tsjechische zevenzitter in Noord-Zweden.

De vormgeving van de nieuwe Kodiaq moet nog een tijdje geheim blijven. Daarom heeft Skoda de nieuwe grote suv stevig ingepakt met camouflagemateriaal. Wat kunnen we wel onderscheiden in de beelden? Het lijkt erop dat de nieuwe zevenzitter de typische Skoda-grille behoudt.

Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq

Het valt ons ook op dat de nieuwe Kodiaq op kleine wielen staat. Dit zijn de 18-inch standaardvelgen van de huidige Kodiaq. Grote kans dat je de nieuwe suv ook weer kunt uitrusten met 19 of 20 inch lichtmetaal.

Tip
De nieuwe Fiat 500
De nieuwe Fiat 500

Ontdek de stad in stijl. Stap vanaf €359,- per maand in de 100% elektrische Fiat 500 en profiteer nog van €2950,- overheidssubsidie.

Nieuwe Skoda Kodiaq aandrijflijnen

De Skoda Kodiaq schijnt op dezelfde MQB-bodemplaat te staan als de huidige Kodiaq. Dat is al geschikt voor Skoda's plannen om de suv te elektrificeren, met mild hybrid verbrandingsmotoren en een plug-in hybride. Op dit moment ligt er altijd een 1.5 TSI onder de motorkap - een viercilinder met turbo en cilinderuitschakeling maar zónder mild hybrid-techniek.

Wanneer kunnen we de nieuwe Skoda Kodiaq verwachten?

We verwachten dat de nieuwe Kodiaq eind 2023 onthuld wordt en dat-ie vanaf begin 2024 over de Nederlandse wegen rijdt. Zonder psychedelische zebrastrepen uiteraard.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq
Kodiaq
Shane Jebbink
Door Shane Jebbink

Kon als kleine jongen geen straat doorlopen zonder van iedere auto de modelnaam te noemen. Maakt er in zijn vrije tijd een sport van om alle occassionwebsites af te speuren naar de perfecte auto, om vervolgens even later met een compleet ander model op de proppen te komen.
Lees meer »

Zoeken