PSV-Sparta live kijken? Hier vind je een gratis livestream

PSV-Sparta live kijken? Hier vind je een gratis livestream

Zondag om 12.15 uur speelt PSV zijn kampioenswedstrijd tegen Sparta. Wil je de wedstrijd live zien, maar heb je geen abonnement op ESPN? We vertellen hoe je gratis naar de livestream van PSV-Sparta kunt kijken.

Waar wordt PSV-Sparta uitgezonden?

In Eindhoven en omgeving wordt reikhalzend uitgekeken naar PSV-Sparta. PSV werd voor het laatst kampioen in 2018. De Eindhovenaren staan er goed voor: negen punten voorsprong op Feyenoord, met nog drie wedstrijden te gaan. PSV heeft aan een punt voldoende om kampioen te worden. Dat het in het eigen Philips Stadion kan gebeuren, geeft de wedstrijd extra glans.

Op zondag om 12.15 uur is de aftrap van PSV-Sparta. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis beschikbaar is. Heb je geen televisieabonnement? Dan is er nog een andere manier om gratis naar PSV-Sparta te kijken.

Gratis livestream PSV-Sparta

Eredivisievoetbal is ook te zien bij Canal+. Dit is een aanbieder van digitale tv, sport, series en meer. Als je een gratis proefabonnement van een week neemt, krijg je toegang tot alle ESPN-kanalen – waaronder dus ESPN 1.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Het Canal+-abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Gratis PSV-Sparta kijken via Canal+? Zo doe je dat

  1. Ga naar Canal+ en klik op ‘Kijk direct PSV-Sparta’
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Ga naar Canal+ en log in met je gegevens.
  5. Klik op 'Sport' en je vindt de livestream van PSV-Sparta.

Eredivisie blijven kijken na je proefperiode

Indien je tevreden bent, wordt het Canal+-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Naast het volledige ESPN-aanbod biedt CANAL+ ook een interessant aanbod aan TV, films en series. Zo heb je 1 plek voor al je sport en entertainment samen. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Jaap Peters
Door Jaap Peters

Van oudsher concentreert zijn autoliefde zich op groot, comfortabel en Frans, maar rijdt nu naar tevredenheid een youngtimer uit Zuid-Duitsland. Ziet vol bewondering hoe de Koreaanse automerken de wereld op z'n kop zetten en snapt nog steeds niet waarom Formule 1 een sport is. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties