Dít lees je komend jaar in Auto Review (+ tijdelijk 49% korting)

Dít lees je komend jaar in Auto Review (+ tijdelijk 49% korting)

Dit krijg je in 2024 allemaal te lezen als je nu een abonnement neemt op Auto Review. We blikken vooruit op een nieuw magazinejaar en tippen onze kortingsactie.

Wat is Auto Review? In Nijmegen maakt een redactie van vijf autojournalisten het beste autotestblad van Nederland. Het magazine staat bekend om zijn uitgebreide vergelijkende tests van nieuwe auto’s en verschijnt 12 keer per jaar.

Dít lees je komend jaar in Auto Review (+ tijdelijk 49% korting)
Dít lees je komend jaar in Auto Review (+ tijdelijk 49% korting)
Dít lees je komend jaar in Auto Review (+ tijdelijk 49% korting)

Dít lees je komend jaar in Auto Review

Onthullingen van belangrijke auto’s

Bij de presentatie van de nieuwe Renault 5 zitten wij op de eerste rij. Ook kunnen we niet wachten op de lancering van de nieuwe Fiat Panda op 11 juli. De Skoda Elroq staat ook voor 2024 op de planning en wij doen in het blad uitgebreid verslag.

Rij-impressies van nieuwe auto’s

Als je Auto Review leest, dan weet nu al of de nieuwe Volvo EX30 aan de hoge verwachtingen voldoet. Wij testen nieuwe auto’s namelijk vroeg en uitgebreid. Onze eerste testrit met de nieuwe Volkswagen Passat staat ook al op de planning.

Uitgebreide vergelijkende tests

Wij zijn trots op onze vergelijkende tests met twee of meer nieuwe modellen. We doen minimaal twee van zulke uitgebreide tests per uitgave. Dus met een jaarabonnement lees je sowieso 24 vergelijkende tests. Op het moment dat je dit leest, testen wij vier elektrische auto’s die in aanmerking komen voor EV-subsidie.

Extra dik zomernummer

Ga goed voorbereid op vakantie met het extra dikke zomernummer. Dit jaar doen we opnieuw ons best om jouw autovakantie nog leuker te maken door toffe plekken en routes te tippen.

Tijdelijk 49% korting op een jaarabonnement

Start het jaar goed met Auto Review. Profiteer nú tijdelijk van 49% korting op een jaarabonnement! Dat betekent 12 nummers voor maar 40 euro.

Dus voor vier tientjes krijg je urenlang leesplezier én een berg nuttige informatie die jou helpt om de juiste auto te kiezen.


Bart Smakman
Door Bart Smakman

Test graag elektrische auto's omdat ze zo soepel rijden en er veel valt te ontdekken. Wat is bijvoorbeeld de actieradius in de praktijk en hoe verloopt het snelladen? Vindt dat elke auto stoelverwarming moet hebben, want er bestaat geen groter genot. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties