De Jeep Avenger is vanaf nu beschikbaar voor private lease

De Jeep Avenger is vanaf nu beschikbaar voor private lease

Als je aan een Jeep denkt, zie je een grote suv met een krachtige motor en vierwielaandrijving voor je. De nieuwe Jeep Avenger doet het helemaal anders en is vanaf nu beschikbaar in onze private lease vergelijker.

Private lease is een ideale manier om zorgeloos in zo’n nieuwe Jeep Avenger rond te rijden. Je hoeft niet in één keer het aankoopbedrag neer te leggen, maar betaalt een vast maandbedrag. In dit bedrag zitten alle vaste kosten verwerkt.

Dit betekent dat je niet meer hoeft om te kijken naar de afschrijving, de verzekering en bovenal het onderhoud. Je hoeft alleen nog maar rekening te houden met de stroomprijs. De Jeep Avenger private lease je voordelig in onze vergelijker.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Auto van het Jaar

Met zijn compacte buitenmaten en elektrische aandrijflijn valt de Avenger precies in de mal van auto’s die tegenwoordig populair zijn. De Avenger werd op het Autosalon in Brussel zelfs officieel uitgeroepen tot Auto van het Jaar.

Motorisering Jeep Avenger

De elektrische aandrijflijn is een bekende - moederbedrijf Stellantis gebruikt de krachtbron namelijk in al zijn compacte suv’s. Zo ligt de aandrijflijn bijvoorbeeld in de gefacelifte Opel Mokka Electric en Peugeot e-2008, maar ook in de DS3 E-Tense en de nieuwe Fiat 600e.

Dat betekent dat de Avenger een vermogen heeft van 156 pk en 260 Nm. Ook het accupakket is met 54 kWh gelijk. Hiermee komt de Avenger tot 400 kilometer op een lading stroom (WLTP). Thuis laad je de Avenger met 11 kW in een kleine 5 uur op, snelladen is binnen 26 minuten gepiept door het piekvermogen van 100 kW.


Jeep Avenger uitvoeringen

Maar welke Jeep Avenger moet je kiezen? De compacte suv is er in vier uitrustingsniveaus. De eerste wordt simpelweg ‘Avenger’ genoemd. Dan krijg je cruise control, LED-koplampen, automatische airconditioning, een 7 inch digitaal instrumentenpaneel en een 10,25 inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.

Voor extra’s kun je terecht bij de Longitude-, Altitude- of Summit-uitvoeringen. Deze versies bevatten zaken als lichtmetalen velgen (16, 17 of 18 inch), keyless entry, parkeersensoren, een achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, LED-verlichting rondom en sfeerverlichting binnenin.

Jeep Avenger private lease

Ben je overtuigd door de eerste elektrische Jeep? De Jeep Avenger private lease je via onze vergelijker. Wil je toch liever een ander model? Kijk dan verder in onze private lease vergelijker. Daar vind je onder andere de 5 goedkoopste EV's met private lease: 

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Shane Jebbink
Door Shane Jebbink

Kon als kleine jongen geen straat doorlopen zonder van iedere auto de modelnaam te noemen. Maakt er in zijn vrije tijd een sport van om alle occassionwebsites af te speuren naar de perfecte auto, om vervolgens even later met een compleet ander model op de proppen te komen. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties