Fikkie krijgt een wasbeurt. In de auto! Is Ford gek geworden?

Fikkie gaat gewassen en gestreken achter in de Ford Puma

Natuurlijk laad de bagageruimte van je auto meestal vol met koffers en boodschappentassen. Ford bedacht dat je ook best je hond erin kunt wassen. Met water en zeep. Hoe dan??? 

Iedereen zal je voor gek verklaren als je je hond in de kofferruimte van je auto neerzet en hem daar uitgebreid gaat wassen. Wie spuit er nu water in zijn auto? De honden lusten er geen brood van! Nou, iemand die straks een nieuwe Ford Puma gaat kopen bijvoorbeeld, die in 2020 op de markt komt. De nieuwe suv van Ford heeft onder de bagageruimte, op de plek van het reservewiel, een extra waterdichte ruimte gecreëerd. Er past precies een krat bier in, maar je kunt er ook een kamperplant in zetten zonder dat-ie omvalt.

Fikkie gaat gewassen en gestreken achter in de Ford Puma

Puma en honden  

Als de ruimte toch waterdicht is, kun je hem ook vol laten lopen met water. Handig op de camping: je kunt je borden afwassen in je eigen auto. Hoed je ook niet meer met de andere campinggasten over het weer te praten, en over de uitstapjes in de omgeving. Maar ook voor Fikkie is het handig: na de herfstwandeling spoel je hem even af en kan hij gewassen en gestreken mee terugrijden. En waar je het overtollige water laat? De Ford Puma heeft onderin een opening, zodat het water makkelijk kan wegstromen. Een kind kan de was doen! 

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Jaap Peters
Door Jaap Peters

Van oudsher concentreert zijn autoliefde zich op groot, comfortabel en Frans, maar rijdt nu naar tevredenheid een youngtimer uit Zuid-Duitsland. Ziet vol bewondering hoe de Koreaanse automerken de wereld op z'n kop zetten en snapt nog steeds niet waarom Formule 1 een sport is. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties