Toyota Prius haalt een frisse neus

Toyota Prius haalt een frisse neus

Toyota heeft de Prius opgefrist. Hij ziet er een stukje dynamischer uit dan voorheen. De Toyota Prius staat half april bij de dealer en kost 32.995 euro.

Die dynamische looks van de Toyota Prius zijn te danken aan de nieuwe koplampen (met betere led-techniek) en de achterlichten die de breedte ingaan. De vorm van de lichtunits is trouwens fascinerend, hoe bedenken de ontwerpers dat? Ze zijn zo scherp getekend. Is de glazen trofee voor 'Populairste zelfopladende hybride auto ter wereld' aan gruzelementen gevallen en hebben ze toen de puntigste glasscherven overgetrokken?

En wat moet dat nou kosten?

De vernieuwde Toyota Prius heeft nog meer subtiele wijzigingen: hij is leverbaar in twee nieuwe kleuren (rood en blauw), nieuwe stoffen geven het interieur een hoogwaardiger uitstraling en de draadloze oplader voor smartphones is groter gemaakt. Mobiele telefoons kunnen onmogelijk nog groter worden, toch? Verder werkt het multimediasysteem sneller en laat het head-up display voortaan ook navigatie-aanwijzingen zien. Het verbruik is een fractie beter geworden: van 3,4 naar 3,3 l/100 km (1 op 30,3). Prius-liefhebbers mogen 15 april in hun agenda noteren: dan kunnen ze de auto in het echt bekijken. De dealer zal hen vertellen dat de Toyota Prius 32.995 euro kost.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Toyota Prius haalt een frisse neus
Toyota Prius haalt een frisse neus
Toyota Prius haalt een frisse neus
Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties