Te koop: Aston Martin DB10 uit Spectre

Grijp je kans! Eén Aston Martin DB10 van de in totaal tien gebruikte exemplaren voor de opnames van Spectre gaat in de verkoop.

Dik 32 miljoen euro aan auto's werd er aan gort gereden voor de 24ste Bond-film Spectre. Daaronder zeven DB10's van de in totaal tien klaargestoomde exemplaren voor de film. Drie zijn er dus heelhuids gebleven, en eentje daarvan zal te koop worden aangeboden. Onwijze Bond-fans en autoverzamelaars opgelet!

Addertje

Die laatste waarschuwing mag je gerust dubbelzinnig interpreteren, want het kan zijn dat er voor jou een teleurstellende 'maar' aan de aanstaande verkoop zit. De betreffende DB10 is namelijk niet toegelaten voor de openbare weg. Een typegoedkeuring was immers niet nodig voor de film en dat scheelde de makers aanzienlijk in de portemonnee. Woon-werk-verkeer kun je daarom op je buik schrijven. Maar je zal met de unieke Aston wel het circuit op mogen en kunnen rijden op privéterrein. Voor de echte liefhebber is dat genoeg. Oh, en mocht je hopen dat er ook een oranje Jaguar CX-75 zal worden geveild, vergeet het maar!
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties