Nieuwe Citroën ë-C3​: plaats nu een reservering en profiteer van exclusieve voordelen!

Vanaf €24.290​ (excl. €2.950 subsidie)| ​Betaalbare elektrische auto met actieradius tot 320 km!

Nieuwe Citroën ë-C3​: plaats nu een reservering en profiteer van exclusieve voordelen! Reserveer nu
Nieuws

Auto Review-auto van het jaar 2021 - De keuze van Bart Smakman

Auto Review-auto van het jaar 2021 - De keuze van Bart Smakman

Wat zijn de auto’s die het jaar 2021 kleur gaven? Alle redacteuren van Auto Review wikten en wogen en kozen twee favorieten. Deze keer de keuze van redacteur Bart Smakman.

Tesla Model Y

Tesla was altijd het merk van de compromissen. Modellen met veel kracht en bereik, maar het panoramadak zat binnenstebuiten en de auto had twee linker koplampen. Je moest een durfal zijn om een Tesla te kopen. Ondertussen is dat veranderd en ben je gek als je géén Tesla koopt.

Het wemelt van de Tesla’s Model 3 op de Nederlandse wegen en de Model Y scoort geweldig op verstandige onderwerpen als efficiëntie, binnenruimte en praktisch gemak. Tel daar het indrukwekkende netwerk van snellaadpalen bij op en klanten voor een elektrische suv kunnen simpelweg niet om de Model Y heen.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Auto Review-auto van het jaar 2021 - De keuze van Bart Smakman

Lynk & Co 01

Deze plug-in hybride op basis van de Volvo XC40 rijdt comfortabel en heeft een riante uitrusting, maar dat is niet waarom hij in onze top 10 staat. Dat dankt de Lynk & Co 01 aan zijn originele concept. Als je zo’n auto koopt of leaset, kun je geld terugverdienen door hem aan anderen te verhuren via het online platform van Lynk & Co

Met mijn eigen auto zou ik dat nooit doen, maar als je de 01 leaset, is-ie toch niet écht van jou. Bovendien staan auto’s in Nederland 96 procent van de tijd stil, dus zet die dure kostganger maar aan het werk. Ik ben benieuwd of andere automerken dit concept gaan overnemen.


Tip
Nog niet klaar voor de overstap naar elektrisch rijden?
Nog niet klaar voor de overstap naar elektrisch rijden?

Met Private Lease stap je al vanaf €279,- p/m in de iconische Fiat 500 Hybrid.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Bart Smakman
Door Bart Smakman

Test graag elektrische auto's omdat ze zo soepel rijden en er veel valt te ontdekken. Wat is bijvoorbeeld de actieradius in de praktijk en hoe verloopt het snelladen? Vindt dat elke auto stoelverwarming moet hebben, want er bestaat geen groter genot.
Lees meer »

Zoeken