Nieuws

Top en flop: Het goede en slechte nieuws van deze week

Top en flop: Het goede en slechte nieuwe van deze week

Vrijdagmiddag, vier uur. Computer uit, kantoordeur dicht, autoportier open. Bijna naar huis. Op Autowereld.com blikken we terug op een week waarin Ruf de Porsche 911 Safari terugbracht en het coronavirus overal roet in het eten gooide. Goed en slecht nieuws. Top en flop.

+ Plus: Wij worden hebberig van deze Ruf Rodeo Concept

Oh, wat gaaf! De nieuwe Ruf SCR en CTR zijn sowieso al briljante bolides, maar deze Rodeo Concept doet daar nog een schepje bovenop. Hij is geïnspireerd op de Porsche 911 SC Safari, die eind jaren zeventig meedeed aan de East African Safari Rally. Gaat de Rodeo in productie? Vast.

Top en flop: Het goede en slechte nieuwe van deze week

+ Plus: Tesla bouwt zijn 1 miljoenste auto

Autofabrikanten vieren zo vaak productiemijlpalen, maar die van Tesla is écht het vermelden waard. Het bedrijf van Elon Musk heeft deze week zijn 1 miljoenste elektrische auto gebouwd. Wat je ook van Tesla vindt … Je moet toegeven dat dat indrukwekkend is.

Actie
Vergelijk uw autoverzekering
Vergelijk uw autoverzekering

Vergelijk nu uw autoverzekering en ontvang 20% korting op alle autoverzekeringen via UnitedConsumers! Zo bespaart u tot € 175,00 per jaar.

Top en flop: Het goede en slechte nieuwe van deze week

+ Plus: Batman rijdt in een muscle car

De nieuwe Batman-film komt pas volgend jaar uit. En dat is goed, want anders hadden we hem nu door het coronavirus niet kunnen zien. The Batman – zoals de film heet – gaat terug naar de beginjaren van de ‘Caped Crusader’. Naar toen hij nog een muscle car reed, kennelijk.

Top en flop: Het goede en slechte nieuwe van deze week

- Min: De Volkswagen Arteon Shooting Brake heeft een hangkont

Mooie auto hoor, die Volkswagen Arteon. Maar met deze Shooting Brake-variant lijken de designers de plank te hebben misgeslagen, want die overhang achter is wel heel erg groot. Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen. Misschien valt het mee als hij straks in productie gaat.

Top en flop: Het goede en slechte nieuwe van deze week

- Min: Het coronavirus is klote!

Laten we dat zo maar zeggen, want er was genoeg coronavirusnieuws deze week. Formule 1 Grand Prix in Australië is afgeblazen. Kunnen we nog wel naar Zandvoort?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie
tops-en-flops-van-de-week

Terugblik op de week

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Tops en flops van de week’. Elke vrijdag om 16.00 uur brengen we je het top- en flopnieuws van deze week. Perfecte gespreksstof voor tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Zoeken