Volkswagen trakteert op Golf Edition 40-uitvoeringen

Jarigen trakeren! Wie daarom tot en met 11 mei een Volkswagen Golf Edition 40 koopt, profiteert van hoge kortingen op de gebruikelijke vanafprijzen. Zelfs de Golf GTI en de nog snellere R zijn tot deze datum sterk in prijs verlaagd.

De drie- en vijfdeurs Edition 40-modellen zijn over het gehele Golf-leveringsprogramma uitgesmeerd. Er zijn talloze zogenoemde 40x40 Golf-modellen in deze feestuitvoering beschikbaar; van de Easyline, tot en met de TDI BlueMotion met 14% bijtelling en de Golf R. Hun gemeenschappelijke kenmerk is een lagere vanafprijs dat wel ruim 4.000 euro kan bedragen.

Voor elk wat wils

Gedurende de actieperiode is een Volkswagen Golf er vanaf € 18.500,-. Wie ook nog een auto in te ruilen heeft mag daar 1.000 euro extra inruilpremie bij bovenop tellen en heeft voldoende aan het (bij)betalen van € 17.500,-. Voor de zakelijke rijder in het bijzonder staat de Golf TDI BlueMotion Edition 40 klaar. Die kost tijdelijk € 23.700,-. Normaliter is dat enkele duizenden euro’s hoger.
Verder is er nog de Golf Trend Edition 40, Comfortline Edition 40, Highline Edition 40 en de GTI, GTD en R Edition 40. Volkswagen trakteert de kopers van deze Golfjes allemaal op kortingen plus een rijkere uitrusting. Onder meer Climatic-airco, radio met aanraakscherm, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, boordcomputer en klein leerpakket zijn standaard.

Cup Edition 40

Nieuw ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van de Golf is de speciale Cup Edition 40, een sportief getint model op basis van de Comfortline. Standaard heeft hij lichtmetalen 16 inch wielen, exclusieve bekleding met grijze stiknaden, LED-achterlichten en -kentekenplaatverlichting en parkeerhulp rondom. In driedeurs uitvoering en voorzien van de 1.2 TSI met 105 pk is hij er vanaf € 23.000,-.

GTI en R 40

Ook de sportieve toppers binnen de Golf-reeks zijn er als Edition 40. Zo is de Golf GTI met een tijdelijke starttarief van € 32.900,- een stuk aantrekkelijker geprijsd, want normaal kost ‘ie minstens € 34.090,-. Ook de kortgeleden geïntroduceerde, 300 pk sterke Golf R laat Volkswagen al meteen meeprofiteren. Als Edition 40 staat hij in de boeken voor € 45.900,-. Dit zal vanaf medio mei weer € 47.090,- zijn.
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties