Overige

De winnaars van de Vaderdagwinactie zijn bekend

De winnaars van de Vaderdagwinactie zijn bekend

In de aanloop naar Vaderactie gaf Autowereld.com iedere dag een of twee mooie prijzen weg. Aan onze veertien winacties hebben duizenden mensen meegedaan. Bedankt daarvoor. De winnaars zijn inmiddels bekend.

In de veertien winacties op Autoreview.nl waren vijftien prijzen te winnen. Na het sluiten van de deadline op zaterdag 20 juni hebben we uit de duizenden inzendingen dan ook vijftien willekeurige namen getrokken. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht en krijgen hun (verlate) Vaderdagcadeau thuisgestuurd. Als je geen bericht van ons ontvangt, dan zat jouw naam helaas niet bij de vijftien winnende.

Er viel van alles te winnen in de afgelopen anderhalve week. Van een Formule 1-arrangement bij het Official F1 Racing Centre in Utrecht tot een vleespakket van Koopeenkoe.nl. En van een Yamaha MusicCast 20-thuisspeaker tot een kristallen whiskyset van Luxoria. We zijn er zeker van dat de winnaars (en/of hun vaders) blij zullen zijn met de producten die hun kant op komen. Bedankt voor het meedoen iedereen!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken