Win een prachtige kristallen whiskyset van Luxoria

Win een prachtige kristallen whiskyset van Luxoria

Niet vergeten, hè! Op 21 juni is het vaderdag. De hoogste tijd dus om jouw vader – die je misschien wel de allereerste rijlessen gaf – eens goed in het zonnetje te zetten. Autowereld.com kan je daarbij helpen. Wij geven in de komende week iedere dag een aantal mooie cadeaus weg, zoals deze set kristallen whiskyglazen met bijpassende karaf van Luxoria. Hoe je die kunt winnen? Lees snel verder!

Whisky drink je niet uit zomaar een glas. Dat weet jouw vader ook. Whisky nip je uit een Glencairn, Highball, Snifter of Tumbler, zoals de glazen zo mooi heten. Die laatste gebruik je bijvoorbeeld met name om pure whisky uit te drinken, of whisky on the rock (met ijs). Al is de Tumbler ook geschikt voor cocktails, zoals de Whisky Sour of de Old Fashioned.

Gepolijst met de fijnste kamelenwol

Heeft jouw vader geen echte whiskyglazen? Dan hebben wij daar een oplossing voor. In de aanloop naar Vaderdag geven wij deze prachtige kristallen set van Luxoria weg, bestaande uit twee glazen en een karaf. Ze zijn met de mond geblazen, met de hand geslepen en geëtst, en gepolijst met de fijnste kamelenwol voor de mooiste glinstering. 

Win een prachtige kristallen whiskyset van Luxoria
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Gemaakt voor de eeuwigheid

Het kristal van Luxoria is van uitzonderlijke kwaliteit en wordt ambachtelijk bewerkt. Deze glazen en karaf zijn gemaakt voor de eeuwigheid, dus wees er voorzichtig mee. Want als je een normaal glas op de grond laat vallen, voel je hooguit irritatie (omdat je de boel op moet ruimen). Maar als je een van deze whiskyglazen breekt, voel je iets heel anders: spijt, omdat je iets bijzonders bent verloren.

Hoe kun je deze kristallen set winnen?

Maar dan moet je ze eerst winnen. En dat kun je doen door simpelweg het onderstaande formulier in te vullen; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Op 21 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Dus scroll naar onderen en doe snel mee!

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties