EK voetbal live kijken: zo bekijk je Nederland - Turkije

EK voetbal live kijken: zo bekijk je Nederland - Turkije

Zaterdag 6 juli 2024 om 21.00 uur trappen Nederland en Turkije in het Olympiastadion in Berlijn af voor de kwartfinale van het EK voetbal 2024. Wil jij de wedstrijd live zien? Wij vertellen je hoe je gratis naar de livestream van Nederland - Turkije kunt kijken.

EK 2024 live kijken

Het EK voetbal is in volle gang, en heel Nederland kijkt met spanning en vol hoop naar het toernooi in Duitsland. Zaterdag 6 juli 2024 om 21.00 uur begint het Nederlands elftal aan de kwartfinale tegen Turkije.

Nederland speelde in de achtste finale tegen Roemenië een dominante en sterke pot en won met 3-0 in München. Daarmee werd het chagrijn na de ondermaatse wedstrijd tegen Oostenrijk snel vergeten. Nu hoopt Oranje deze lijn door te trekken in de kwartfinale tegen Turkije.

De Turken wonnen op dezelfde avond ietwat verrassend van Oostenrijk, waardoor het land zich voor het eerst sinds 2008 weer mag melden op de kwartfinale van een Europees Kampioenschap. Daarin komt het dus de manschappen van Ronald Koeman tegen.

Het belooft een spannende pot te worden in Berlijn. De winnaar van dit duel mag met Engeland of Zwitserland (zij spelen eerder op de avond tegen elkaar) gaan uitvechten wie zich op 14 juli mag melden voor de finale.

EK voetbal live kijken: zo bekijk je Nederland - Turkije

Nederlands elftal kijken op vakantie

Op zaterdag om 21.00 uur is de aftrap van Nederland - Turkije. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1, een open kanaal op de Nederlandse televisie. Ben jij op vakantie of heb je geen televisieabonnement? Dan is er nog een andere manier om gratis naar Nederland - Turkije te kijken.

Gratis livestream Nederland - Turkije

Het EK wordt uitgezonden op NPO1 en is te zien via Canal+. Hier kijk je de eerste week gratis – zo kan je makkelijk het EK voetbal terugkijken!

Gratis Nederland - Turkije kijken via Canal+? Zo doe je dat

 1. Ga naar deze pagina van Canal+
 2. Tik op ‘Nu 7 dagen gratis’
 3. Vul je gegevens in
 4. Doe een betaling van € 0,01 als verificatie
 5. Log in op Canal+ met je ingevulde gegevens
 6. Klik op ‘Live TV’ en klik de livestream aan

Blijven kijken na je proefperiode

Je kijkt Canal+ via je browser, maar ook via je iPhone, iPad of Apple TV met de Canal+-app. Zo kijk je gewoon televisie op vakantie of onderweg! Of installeer de app gewoon op je smart tv. Besluit je na de proefperiode te blijven, dan kun je voor 14,95 euro per maand bij Canal+ genieten van meer dan 60 zenders, waaronder ESPN met alle eredivisie-wedstrijden en een rijk aanbod films en series in de streamingsdienst. Canal+ is zeker aan te raden voor de sportliefhebbers.

Gratis Nederland - Turkije kijken met NLZIET

Het Nederlands elftal is ook op NPO1 te zien via NLZIET. De eerste 14 dagen zijn bij NLZIET gratis. Je kunt dus niet alleen het EK kijken, maar ook naar maar liefst 40 zenders. Zo werkt het:

 1. Bezoek deze pagina van NLZIET
 2. Kies ‘Probeer 14 dagen gratis’ en dan ‘Kies NLZIET’
 3. Vul je gegevens in
 4. Doe een verificatiebetaling van € 0,01
 5. Gebruik je gegevens om in te loggen bij NLZIET
 6. Kijk de Champions League finale livestream op NPO1!

NLZIET is beschikbaar in je browser, op je iPhone, iPad of Apple TV, en via je smart tv. Kijk dus onderweg, op vakantie, of lekker thuis! Na de proefperiode van twee weken kun je voor 7,95 euro per maand naar 40 zenders kijken, én kijk je alles terug. Dus zo kun je ook makkelijk de wedstrijden van het Nederlands elftal of andere wedstrijden terugkijken.

Shane Jebbink
Door Shane Jebbink

Kon als kleine jongen geen straat doorlopen zonder van iedere auto de modelnaam te noemen. Maakt er in zijn vrije tijd een sport van om alle occassionwebsites af te speuren naar de perfecte auto, om vervolgens even later met een compleet ander model op de proppen te komen. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

 • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
 • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
 • ✓ Speciale kortingen en acties