PSV-Feyenoord live kijken? Hier vind je een gratis livestream

PSV-Feyenoord live kijken? Hier vind je een gratis livestream

Zondag om 14.30 uur spelen PSV en Feyenoord tegen elkaar. De wedstrijd belooft een ouderwetse kraker te worden. Wil je de wedstrijd live zien, maar heb je geen abonnement op ESPN? We vertellen hoe je gratis naar de livestream van PSV-Feyenoord kunt kijken.

Waar wordt PSV-Feyenoord uitgezonden?

PSV beleeft tot dusver een fantastisch seizoen. De club staat fier bovenaan in de eredivisie en heeft na 23 wedstrijden een voorsprong van 10 punten op nummer twee, Feyenoord.

Bij Feyenoord loopt het de laatste tijd wat minder lekker, maar wellicht dat de plaatsing voor de finale van de KNVB-beker de mannen van Arne Slot extra zelfvertrouwen geeft. De wedstrijd tegen PSV belooft dan ook een ouderwetse kraker te worden. Want als de Rotterdammers nog een béétje kans willen maken op het kampioenschap, zullen ze zondag wel móéten winnen. Daarbij is Santiago Giménez (19 goals) er natuurlijk op gebrand om op de topscorerslijst dichter naar Luuk de Jong (22 doelpunten) toe te kruipen. Maar of dat gaat lukken ...

Op zondag om 14.30 uur is de aftrap van PSV-Feyenoord. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 2. Achter de paywall dus. Heb je geen televisieabonnement? Dan is er nog een andere manier om gratis naar PSV-Feyenoord te kijken.

Gratis livestream PSV-Feyenoord

Eredivisievoetbal is ook te zien bij Canal+. Dit is een aanbieder van digitale tv, sport, series en meer. Als je een gratis proefabonnement van een week neemt, krijg je toegang tot alle ESPN-kanalen – waaronder dus ESPN 2.

Het Canal+-abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Gratis PSV-Feyenoord kijken via Canal+? Zo doe je dat

  1. Ga naar Canal+ en klik op ‘Kijk direct PSV-Feyenoord’
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar Canal+ en log in met je gegevens.
  5. Klik op 'Sport' en je vindt de livestream van PSV-Feyenoord.

Eredivisie blijven kijken na je proefperiode

Indien je tevreden bent, wordt het Canal+-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties