Elon Musk heeft weer eens aandacht nodig: daagt Vladimir Poetin uit voor een gevecht

Elon Musk heeft weer eens aandacht nodig: daagt Vladimir Poetin uit voor een gevecht

Dit is een nieuwsbericht, dus zouden we moeten proberen om zo objectief mogelijk te blijven. Maar dat doen we niet. Want Tesla-baas Elon Musk - de rijkste man ter wereld en kind dat begint te stampvoeten als het geen aandacht krijgt - heeft weer eens laten zien wat voor ongelofelijke narcist hij is. Op Twitter heeft Musk de Russische president Vladimir Poetin uitgedaagd voor een gevecht. Met als inzet: Oekraïne.

Elon Musk heeft de neiging om zich te bemoeien met zaken waar hij zich niet mee moet bemoeien. Toen er kinderen vastzaten in een grot in Thailand, liet hij een soort mini-onderzeeër ontwikkelen om ze vrij te krijgen. De Thaise reddingswerkers zaten er niet op te wachten en bovendien werkte het ding niet. Toen een duiker - die betrokken was bij de reddingsoperatie - daar iets van zei, werd hij door Musk uitgemaakt voor pedofiel.

De beloofde beademingsapparatuur die nooit kwam

En toen de coronacrisis op zijn hoogtepunt was, bood Musk aan om beademingsapparatuur naar Californische ziekenhuizen te sturen. Nobel streven. Het probleem was alleen: hij stuurde de verkeerde beademingsapparatuur, die niet bedoeld was voor de behandeling van Covid-patienten, maar mensen met slaapapneu. Dus beloofde Musk om snel ook de juiste machines te leveren. Iets wat nooit is gebeurd, aldus Amerikaanse media en de Californische overheid.

Tip
Formule 1 bij Viaplay: tijdelijk een jaar abonnement met 20% korting
Formule 1 bij Viaplay: tijdelijk een jaar abonnement met 20% korting

Abonneer je nu en start met streamen van sport, films en series

Elon Musk daagt Vladimir Poetin uit voor een gevecht

Afijn, Musk is dus een bemoeial. En lijkt een overdreven hang naar aandacht te hebben. Want gisteren twitterde hij opeens weer iets ongelofelijk doms. "Ik daag hierbij Vladimir Poetin uit tot een man-tot-mangevecht. De inzet is Oekraïne." Om er zeker van te zijn dat Poetin en zijn regering de tweet zouden zien, stuurde Musk er nog een tweede tweet achteraan: "Ga je hiermee akkoord? @KremlinRussia_E." Yep, Musk heeft met droge ogen het Kremlin getagd. Die vent is niet goed bij zijn hoofd.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties