Elon Musk had gelijk: een Tesla kan vliegen. Maar daarna is-ie wel total loss

Elon Musk had gelijk: een Tesla kan vliegen. Maar daarna is-ie wel total loss

Tesla-topman Elon Musk houdt nog steeds vol dat de nieuwe Roadster straks kleine stukjes zal kunnen vliegen. Maar de oude Tesla Model S kan dat al lang, getuige deze opmerkelijke Youtube-video. Want zoals je kunt zien, is vliegen het probleem niet. Landen is veel moeilijker ...

In de heuvelachtige buitenwijken van Los Angeles kom je op de weg soms veel hoogteverschil tegen. En daarvan maakte een roekeloze Tesla Model S-rijder gebruik om zijn elektrische sedan een stukje te laten vliegen. Hij nam een aanloop, accelereerde hard en sprong met zijn auto vervolgens over een bult in de weg, waarna hij meters hoog door de lucht vloog.

Tesla Model S eindigde vonkend en vlammend tegen een Subaru aan

Verderop kwam de Model S vonkend en vlammend op zijn neus terecht, dwars door een verzameling vuilniscontainers heen en uiteindelijk tegen een Subaru Forester aan. De bestuurder (mogen we hem eigenlijk een idioot noemen?) en de paar inzittenden bleven ongedeerd. Zou de kat, die ook in de Tesla zat, nu één van zijn negen levens kwijt zijn?

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties