WINACTIE

De Porsche 911 GT3 onder de trimmers! Win drie keer een Chairman van Balls Club

De Porsche 911 GT3 onder de trimmers! Win drie keer een Chairman van Balls Club

Das schrikken! Surf je jarenlang naar Autowereld.com voor het laatste autonieuws, is de website ineens veranderd in Autoreview.nl. Hoe de vork in de steel zit, lees je in een eerder artikel. Op deze plek willen we je vooral welkom heten. Met prijzen! Want vandaag geven we drie keer een Chairman van Balls Club weg. De merknaam verraadt voor welke baard je de trimmer gebruikt.

Simplify, then add lightness.” Zo beschreef Lotus Cars-oprichter Colin Chapman zijn designfilosofie. Hij zou het over de Chairman van Balls Club gezegd kunnen hebben, want door het lichte, compacte design ligt die perfect in de hand. Ook door de antisliplaag met sterretjes, overigens, die ons aan Mercedes doet denken. En dat is een geruststellende associatie. Want veiligheid en precisie zijn essentieel als je met elektrisch aangedreven keramische mesjes aan de slag gaat.

De Porsche 911 GT3 onder de trimmers

Als autoliefhebbers houden wij bovendien van hoogtoerige motoren. En in die zin is de Chairman van Balls Club de Porsche 911 GT3 onder de trimmers. Zijn motortje haalt maximaal 6000 tpm en is reuzesterk. Vlieg je toch uit de bocht? Geen zorgen. De trimmer voor schaamhaar opereert weliswaar op het scherp van de snede, maar heeft SAFESHAVE-mesjes die speciaal gemaakt zijn voor de gevoeligste plekken. Ze verminderen de kans op wondjes aanzienlijk en staan garant voor het beste resultaat.

Hoe kun je een Chairman winnen?

Doe mee met onze winactie en maak kans op een Chairman-trimmer van Balls Club. We geven er drie weg, ter waarde van 45 euro per stuk. Wat moet je doen? Simpel. Vul het onderstaande formulier in; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Op maandag 14 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee!

Winactie

Helaas, het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Meld je dan aan!

Met het insturen van je naam en e-mailadres word je automatisch ingeschreven voor onze mailings.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken