Nieuws

Voor onder de boom: Monopoly Nürburgring Edition

Voor onder de boom: Monopoly Nürburgring Edition

Sinterklaas heeft de stoomboot naar huis genomen, dus moet je de Kerstman lief aankijken als je dit bordspel wilt hebben. Want dat wil je! Dit is niet zomaar een Monopoly-spel. Dit is de Nürburgring 2 Edition.

En nee, het gaat er bij Monopoly Nürburgring 2 Edition niet om wie de snelste ronde kan rijden. Het spel werkt precies zoals andere Monopoly-uitvoeringen, maar dan met bochten in plaats van straten. De duurste bocht? Dat is de Carousel, voor 400 euro. De goedkoopste is Bergwerk.

Ga naar de gevangenis

De treinstations, het water- en elektriciteitsbedrijf zijn vervangen door locaties op het circuit, zoals de hoofdtribunes, de pitboxen en de start/finishlijn. Er is nog steeds een gevangenis en een agent die je daar naartoe stuurt. Waarom? Niet voor te hard rijden, nemen we aan.

Voor onder de boom: Monopoly Nürburgring Edition

In het Duits

Monopoly Nürburgring 2 Edition is te koop via de website van de Nürburgring en kost 44,95 euro, exclusief verzendkosten. Het spel is in het Duits (uiteraard), maar dat moet voor ons Nederlanders geen probleem zijn. Toch?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Remco Slump
Door Remco Slump

Voormalig redacteur van Auto Review. Liep in 2005 stage bij het autoblad dat hij als kind las en bleek best een potje te kunnen schrijven. Heeft dringend een hoger salaris nodig, aangezien youngtimers uit de 90s en 00’s akelig duur zijn geworden. Kwijlt zonder schaamte als er een BMW 850CSi langsrijdt.
Lees meer »

Zoeken