Nieuws

Deze auto's zijn erg populair in 2019

Deze auto's zijn erg populair in 2019

Ieder jaar brengen verschillende automerken weer nieuwe modellen op de markt. Een aantal van deze nieuwe modellen zijn erg populair en zie je dan ook veel rijden op de weg. Ook in 2019 zijn er weer een aantal auto's die enorm groeien in populariteit. Er zijn een aantal auto's die relatief nieuw zijn, maar in de lijst met populaire auto's staan ook auto's die al tientallen jaren een hoge populariteit hebben. Wat je ook zoekt, vandaag de dag zijn er voldoende mogelijkheden om uit te kiezen. Wij zetten een aantal van deze populaire automodellen voor je op een rij. Staat jouw favoriete auto er ook tussen?

Renault Zoe

Elektrisch rijden is enorm in opkomst. Verschillende fabrikanten spelen hierop in door kwalitatieve én betaalbare modellen op de markt te brengen waar consumenten elektrisch mee kunnen rijden. Eén van deze auto's is de Renault Zoe. Deze stille, snelle en veilige auto is erg populair en je komt deze auto dan ook steeds vaker tegen op Nederlandse wegen. Deze moderne auto van Renault heeft een snelle oplaadtijd, iets wat voor automobilisten erg belangrijk kan zijn. Dit verhoogt het praktisch gemak van het autorijden. De nieuwe Zoe is onder andere erg populair vanwege de milieuvriendelijke manier van rijden, het praktisch gemak en de moderne uitstraling.

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is in 2019 erg populair, maar eigenlijk is dat ieder jaar zo. Deze moderne, veilige en kwalitatieve auto is erg populair onder verschillende doelgroepen. Zowel jongere bestuurders als ervaren bestuurders ervaren het als zeer prettig om in een Golf te rijden. De Golf wordt geleverd in verschillende modellen. Zo is er een 3-deurs en 5-deurs variant verkrijgbaar, en is er ook een stationwagon model. De Golf 7 is het meest recente model van dit populaire model van Volkswagen. In 1974 kwam de eerste Golf van de band rollen, en jaren later is deze auto dus nog altijd enorm populair onder autobezitters. Het is dan ook niet gek dat je op de Nederlandse wegen veel varianten van de nog altijd populaire Volkswagen Golf ziet rijden.

Ford Focus

Een model dat ook al jaren in het rijtje met populaire auto's staat, is de Ford Focus. De nieuwe Ford Focus biedt een hele prettige rijervaring aan alle automobilisten. Er is door Ford veel tijd en moeite gestopt in het verder ontwikkelen van de technologie in de auto. Dit merk je onder andere in de goede wegligging en de rij- en parkeerassistent. Ook deze auto komt in verschillende modellen. Alle modellen van de Ford Focus staan bekend om hun grote rijgemak, en dat is ook eén van de redenen waarom steeds meer automobilisten er voor kiezen om een Ford Focus aan te schaffen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken