Nieuws

5 redenen om warm te worden van de nieuwe Opel Corsa

Ook zo’n hekel aan een ijskoud interieur op een gure winterochtend? Wij ook. En blijkbaar houden ze daar bij Opel ook niet zo van. Met de nieuwe Corsa weet de Duitse autofabrikant je er warmpjes bij te laten zitten. Het speciale winterpakket geeft je samen met een aantal andere kenmerken van de auto 5 redenen om er warmpjes bij te kunnen zitten. Letterlijk en figuurlijk.

Autoruiten krabben hoeft niet meer

Autoruiten krabben hoeft niet meer

Dankzij de voorruitverwarming in de Corsa behoort het krabben van je autoruiten tot het verleden. Zet behalve je achterruitverwarming ook je voorruitverwarming aan en het ijs verdwijnt binnen no-time.

De spiegels ontdooien mee

De spiegels ontdooien mee

Heb je de achterruitverwarming ingeschakeld? Dan ontdooien de buitenspiegels meteen ook. Handig, maar ook veilig.

Lekkere warme handen

Lekkere warme handen

Het is een innovatie die we doorgaans enkel in het hogere segment vinden: stuurwielverwarming. Dankzij het winterpakket beschikt de nieuwe Corsa er ook over. Lekker!

En warme billen

En warme billen

Er letterlijk warmpjes bijzitten weet de Corsa ook te bewerkstelligen. Zet de stoelverwarming aan en de billen warmen gelijdelijk lekker op.

Wil je het echt heet krijgen?

Wil je het echt heet krijgen?

We kunnen het niet laten om op je emotie in te spelen. Want wil je het echt heet krijgen? Dan is er de Opel Corsa OPC. Die is met zijn 207 pk sterke viercilinder turbomotor een hot-hatch pur sang. Gaat dat je budget toch te boven? Geen nood, dankzij het aantrekkelijk geprijsde winterpakket maak je elke Corsa tot een hot-hatch.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken