Schattige campers uit Japan

Het moet niet altijd XXL zijn, of? Terwijl de Amerikanen steeds grotere rollende paleizen bouwen, maken de Japanners aan de andere kant van de oceaan bonsai-mobilhomes, op basis van Kei-cars.​

Kei-cars zijn stadautootjes die maximaal 3,39 meter lang en slechts 1,48 meter breed zijn. Niet echt de optimale maten voor een kampeerwagen, zou je denken. Maar dat is buiten de innovatieve Japanners gerekend, die tonen dezer dagen vol trots hun minicampers op de Japan Campingcar Show 2015.

Honda N-Camp: Pick-up met woonwagentje

Absolute eye-catcher op die beurs is de Concept N-Camp van Honda, een regelrecht schattig en hoekig caravannetje dat getrokken wordt door een even schattig en hoekig pick-upje, de N-Truck. Basis van het geheel is Honda's Kei-car N Box. Twee volwassenen zouden er in de hoogslaper van de N-Camp passen en de woonkamer ziet er op foto niet enkel erg stijlvol, maar ook behoorlijk ruim uit.

Er is meer

Wat er verder op de beurs staat? De "White House Camper Neo" bijvoorbeeld. Daarin zou zelfs Barack Obama zich kunnen uitstrekken. En wie houdt van fleurig en kleurig is er de Tentmushi: een snoezig, klein liefdesnestje in snoepjeskleuren. Oh en gaat je dit echt te ver? Bekijk dan ons overzicht met hyperluxe en overdreven grote campers nog even.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties