Nieuws

Voor de fan: Honda Civic BAR

Voor de fan: Honda Civic BAR

Honda brengt een speciale en gelimiteerde Civic BAR Sport op de markt. Deze Civic is geheel bestickerd met de striping van de Honda BAR Formule 1 auto en daarmee een gadget voor de Honda F1-liefhebber.

De F1-auto van Jenson Button en Takuma Sato stond model voor de sportieve Civic BAR. Op de gehele auto zijn stickers aangebracht die direct doen denken aan de auto´s van beide F1-coureurs.
 
Rood stiksel
In het interieur vinden we tevens sportieve accenten terug. Het dashboard is afgewerkt met een aluminiumlook en de witte wijzerplaten met rode verlichting springen in het oog. Het stuurwiel is bekleed met leer en afgewerkt met een rood stiksel. Ook de sportieve bekleding van de stoelen en de deurpanelen referen aan een sportieve auto.
 
Beperkte oplage
Honda levert de Civic BAR Sport alleen in 3-deurs uitvoering en in combinatie met een 1.4 liter benzinemotor met een vermogen van 90 pk. Ondanks de F1-achtige look hebben de prestaties dus weinig verband met deze bolides. De Civic BAR Sport heeft 11,8 seconden nodig om 100 km/h te bereiken en behaalt een topsnelheid van 177 km/h. De oplage van het model is beperkt en als koper maak je ook nog eens kans op een VIP arrangement naar de F1. De prijs in Nederland is vastgesteld op € 19.520,-

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Voor de fan: Honda Civic BAR
Voor de fan: Honda Civic BAR
Redactie
Door Redactie

Zoeken