Nieuwe Citroën ë-C3​: maakt elektrisch rijden betaalbaar!

Vanaf €24.290​ (excl. €2.950 subsidie)| ​Plaats nu een reservering en profiteer van exclusieve voordelen!

Nieuwe Citroën ë-C3​: maakt elektrisch rijden betaalbaar! Reserveer nu
Overige

Grijp je kans: 3x Auto Review voor maar 15 euro!

Laatste kans: 3x Auto Review voor maar 15 euro!

Ben jij ook altijd bezig met auto's? En lees je er graag over? Of zoek je een origineel cadeau voor de feestdagen? Trakteer jezelf of iemand anders dan op Auto Review. Tijdelijk met extra veel korting.

Houd je van auto's, maar heb je jouw ideale magazine nog niet gevonden? Kies dan voor Auto Review, het grootste testblad van Nederland! Door nu een abonnement af te sluiten, bezorg je jezelf veel voordeel. Zo heb je al 3x Auto Review voor maar 15 euro! Het magazine aan iemand anders cadeau doen voor Sinterklaas of Kerstmis, kan natuurlijk ook.

Kies ook voor Auto Review

Tijdens deze speciale actie kies je tijdelijk uit de volgende abonnementen:

  • 3x Auto Review voor 15 euro (je bespaart € 4,50)
  • 10x Auto Review voor 40 euro (je bespaart € 38)
  • 20x Auto Review voor 80 euro (je bespaart € 76)

Bekijk hier de aanbieding.

Tip
Nog niet klaar voor de overstap naar elektrisch rijden?
Nog niet klaar voor de overstap naar elektrisch rijden?

Met Private Lease stap je al vanaf €279,- p/m in de iconische Fiat 500 Hybrid.

Jouw eerste nummer

In het eerste nummer dat je ontvangt testen we de nieuwe Volkswagen ID.7 en duiken we het verleden in met een Volvo 480 en een Saab 900. Verder lees je alles over de Toyota C-HR en beleef je met ons het donderend geraas van de 1015 pk sterke Lamborghini Revuelto. Het magazine ligt rond 22 december op je deurmat. 

Over Auto Review

In Auto Review zie je alle auto’s voorbij komen. We slaan geen merk over. En de nieuwste modellen? Die rijden wij als eerste. Welke auto is het beste? En hoe goed is een nieuw model? Nergens vind je een beter antwoord dan in Auto Review magazine. Onze vergelijkende tests zijn uniek, uitvoerig en diepgaand. We maken ze samen met onze collega’s in Duitsland – hét autoland bij uitstek. We rijden en vergelijken, wikken en wegen, en geven keer op keer antwoord op de belangrijkste vragen. Hoe goed is deze auto? En welke is het beste?

Auto Review is sinds 2005 uitgegroeid tot veel meer dan een magazine. Met onze website Autoreview.nl houden we dagelijks autoliefhebbers in Nederland en België op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. En met onze gratis nieuwsbrief voorzien we je wekelijks van een update uit de autowereld, rechtstreeks in hun mailbox.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken