Overige

Wat hebben Colin Chapman en de Honda S2000 gemeen met deze trimmer?

Wat hebben Colin Chapman en de Honda S2000 gemeen met deze trimmer?

Dit is de Chairman van Balls Club. De merknaam van de trimmer verraadt voor welke baard je hem gebruikt. Krijg je nu rode koontjes? Nergens voor nodig, want haar is haar.

Simplify, then add lightness.” Zo beschreef Lotus Cars-oprichter Colin Chapman zijn designfilosofie. Hij zou het over de Chairman van Balls Club gezegd kunnen hebben, want door het lichte, compacte design ligt die perfect in de hand.

Scheren een riskante onderneming?

Het credo van Chapman is legendarisch geworden. Iets dat we nog niet zo snel zien gebeuren met het mission statement van de oprichters van Balls Club: “Het scheren van je ballen was altijd een riskante onderneming. Met de introductie van de Chairman hebben we dit probleem opgelost.”

Chairman heeft antisliplaag met sterretjes

En toch is daar geen woord van gelogen. Want wat fijn is aan de Chairman, is de antisliplaag met sterretjes. Die doet ons aan Mercedes denken. Een geruststellende associatie, want veiligheid en precisie zijn essentieel als je met elektrisch aangedreven keramische mesjes aan de slag gaat.

Tip
Toyota Aygo X nu vanaf slechts €265 per maand
Toyota Aygo X nu vanaf slechts €265 per maand

Meer zien van deze compacte crossover?
Stel uw pakket samen

De Honda S2000 onder de trimmers

Als autoliefhebbers houden wij van hoogtoerige motoren. En in die zin is de Chairman van Balls Club de Honda S2000 onder de trimmers. Zijn elektromotortje haalt maximaal 6000 tpm en is reuzesterk. Daar kan zelfs het dichtste plukje haar niet tegenop.

Staat garant voor het beste resultaat

Vlieg je toch uit de bocht? Geen zorgen. De Chairman opereert weliswaar op het scherp van de snede, maar heeft SAFESHAVE-mesjes die speciaal gemaakt zijn voor de gevoeligste plekken. Ze verminderen de kans op wondjes aanzienlijk en staan garant voor het beste resultaat.

Kijk voor meer informatie op Balls-Club.com.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken