VADERDAGWINACTIE

Win een fluorescerend veiligheidshesje voor de vakantie

Win een fluorescerend veiligheidshesje voor de vakantie

Niet vergeten, hè! Op 21 juni is het vaderdag. De hoogste tijd dus om jouw vader – die je misschien wel de allereerste rijlessen gaf – eens goed in het zonnetje te zetten. Autowereld.com kan je daarbij helpen. Wij geven in de komende anderhalve week iedere dag een aantal mooie cadeaus weg, zoals één fluorescerend veiligheidshesje van Jas.nl. Hoe je die kunt winnen? Lees snel verder!

Vaders zijn stoer, vaders zijn handig. Die zitten er niet mee als ze onderweg zelf een wiel of een defecte gloeilamp van hun auto moeten verwisselen. Maar vaders zijn natuurlijk niet onkwetsbaar. Daarom wil je graag dat jouw pa goed zichtbaar is voor medeweggebruikers als hij onderweg de handen uit de mouwen moet steken. Of als hij – bij een mega ingewikkeld defect – naast de auto op pechhulp moet wachten.

Veiligheidshesje onmisbaar in het donker

Met een fluorescerend veiligheidshesje aan val je bij daglicht beter op voor het langs snellende verkeer. In het donker is zo’n knalgeel vest zelfs een onmisbaar veiligheidsitem. Toch is het dragen van een veiligheidsvest in Nederland niet verplicht. In de meeste vakantielanden is dat een ander verhaal. Dat begint al wanneer je bij De Lutte of Baarle-Nassau de grens over gaat. Want in zowel Duitsland als België behoren veiligheidshesjes tot de verplichte uitrusting van een auto, net als een gevarendriehoek en een verbanddoos.

Waar zijn veiligheidshesjes verplicht?

Ook in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje moet je minimaal één veiligheidshesje onder handbereik in de auto hebben. Als dat niet het geval is, riskeer je een boete. Daarnaast adviseert de ANWB om voor alle inzittenden een veiligheidshesje mee te nemen. Inderdaad handig als iedereen de auto op een ongunstige plek moet verlaten. Maar dat snapt jouw stoere, handige vader ook wel.

Hoe kun je er een winnen?

Dus als jullie dit jaar met z’n allen op vakantie gaan, scoort hij voor jou en alle andere gezinsleden voor vertrek nog even een set perfect matchende hesjes. Hier is er alvast één, die je kunt winnen door simpelweg het onderstaande formulier in te vullen. We hebben alleen je e-mailadres van je nodig. Op 21 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee!

Winactie

Helaas, het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Meld je dan aan!

Met het insturen van je naam en e-mailadres word je automatisch ingeschreven voor onze mailings.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken