Win deze speciale muntset van de Koninklijke Nederlandse Munt

Win een speciale set munten van de Nederlandse Munt

Niet vergeten, hè! Op 21 juni is het Vaderdag. De hoogste tijd dus om jouw vader – die je misschien wel de allereerste rijlessen gaf – eens goed in het zonnetje te zetten. Autowereld.com kan je daarbij helpen. Wij geven in de komende week iedere dag een aantal mooie cadeaus weg voor Vaderdag, zoals één zilveren Europe Remembers-muntset, die in een gelimiteerde oplage van 2.000 wordt uitgegeven. Hoe je die kunt winnen? Lees snel verder!

Wist je dat je zelfs munt kunt slaan uit Vaderdag? Canada, Engeland en Nederland vieren 75 jaar vrijheid. Alle drie de landen brengen een eigen herdenkingsmunt uit om deze herdenking extra memorabel te maken. 

Koninklijke Nederlandse Munt

De Koninklijke Nederlandse Munt brengt deze zilveren herdenkingsmunten samen in de speciale muntset: Europe Remembers. De oplage is beperkt tot 2.000 sets. De speciale set wordt vanaf augustus 2020 geleverd.

Win een speciale set munten van de Nederlandse Munt
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Fraai staaltje vakmanschap

Niet alleen de munten zijn bijzonder, ook de munthouder is een fraai staaltje vakmanschap. Hij is gemaakt van eikenhout en heeft een glazen herinneringspaneel. Het glas met de afbeelding in het teken van 75 jaar vrijheid is ontwikkeld door de designafdeling van Royal Leerdam Crystal.

Hoe maak je kans op de zilveren munten?

Maar wat moet je doen om de Europe Remembers-muntset - ter waarde van 299 euro - te winnen? Simpel. Vul het onderstaande formulier in; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Op 21 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee!

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties