VADERDAGWINACTIE

Win deze draadloze Yamaha MusicCast 20-speaker voor Vaderdag

Win deze draadloze Yamaha MusicCast 20-speaker voor Vaderdag

Niet vergeten, hè! Op 21 juni is het Vaderdag. De hoogste tijd dus om jouw vader – die je misschien wel de allereerste rijlessen gaf – eens goed in het zonnetje te zetten. Autowereld.com kan je daarbij helpen. Wij geven in de komende anderhalve week iedere dag een aantal mooie cadeaus weg, zoals één Yamaha MusicCast 20-draadloze speaker. Hoe je die kunt winnen? Lees snel verder!

“I've been drivin' all night, my hand's wet on the wheel.” De eerste zin van het beste autorijnummer ooit gemaakt (Radar Love van Golden Earring), klinkt nóg beter uit een Yamaha MusicCast 20, waar ook in je huis. Want de draadloze speaker maakt ‘multiroom audio’ heel eenvoudig. Sluit meerdere MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig je audio overal in huis.

Yamaha MusicCast 20 is gemakkelijk aan te sluiten

De Yamaha MusicCast 20 is te gebruiken als losse luidspreker, samen met een ander exemplaar, of als surround speaker met een geschikte MusicCast AV-receiver of soundbar. Je sluit de MusicCast 20 supermakkelijk aan met een draadloze verbinding die via Bluetooth of wifi met AirPlay loopt. Snel en eenvoudig, meteen klaar voor het feest.

Ingebouwde streamingdiensten en Alexa

En voor alle filmfreaks: de Yamaha MusicCast 20 kan ook worden gebruikt achter in je thuisbioscoop, zodat je daar geen surround speakers meer nodig hebt. Een wereld … nee … universum van muziek ontdek je via de ingebouwde streamingdiensten, zoals Spotify en Deezer. Spraakbediening via Alexa is standaard.

Hoe kun je de Yamaha MusicCast 20 winnen?

Maar wat moet je doen om de Yamaha MusicCast 20 - ter waarde van 229 euro - te winnen? Simpel. Vul het onderstaande formulier in; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Op 21 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee! Want misschien kun jij op Vaderdag je pa deze fantastische draadloze speaker cadeau doen.

Winactie

Helaas, het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Meld je dan aan!

Met het insturen van je naam en e-mailadres word je automatisch ingeschreven voor onze mailings.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken