Overige

Ramble Rally 2016: de inschrijving is geopend!

Ramble Rally wegens groot succes verlengd

Een dikke maand geleden is het al weer, maar soms zitten we achter de computer nog stuurbewegingen in het luchtledige te maken. Een raar gezicht is dat, en het is allemaal de schuld van de Ramble Rally. Want de eerste editie was er al meteen eentje om nooit meer te vergeten. Het was daarom slechts een kwestie van tijd dat men zich kan inschrijven voor de tweede editie. Voilà, aanmelden kan per 4 juli!

Toegegeven, het vliegtuig pakken en eventjes geen herhaaldelijke hand- en voetbewegingen hoeven maken is tot dusver meer ons ding geweest tijdens welverdiende vakanties. Bijzonder veel ervaring met allerhande roadtrips hebben we dus niet. Maar hé, wisten wij veel dat ze zo onvergetelijk mooi kunnen zijn…?! Tegelijk kunnen we ons maar moeilijk voorstellen dat ze stuk voor stuk zo veel verrassende wendingen bevatten als tijdens de Ramble Rally. Een unieke roadtrip zonder bekende bestemmingen vooraf en enkel de garantie dat je over Europa's mooiste wegen zult rijden die je zelf niet snel ontdekken zal. Écht waar! Of meen je ons ervan te kunnen overtuigen dat jij al vaker in een krappe week tijd zowat vijf landen hebt doorkruist waaronder Slovenië, Kroatië én Bosnië…?! Dacht 't niet, mits je een ramble van het eerste uur bent.

“Een unieke roadtrip zonder bekende bestemmingen vooraf en enkel de garantie dat je over Europa's mooiste wegen zult rijden.”


Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Ramble Rally wegens groot succes verlengd

Tweede editie wordt nog verbazingwekkender

Met een beetje geluk doen wij de tweede editie dan ook weer mee. Want dat de Ramble Rally 2016, ondanks de extra startplekken, in mum van tijd volgeboekt zal zitten, daar gaan wij in elk geval niet op zitten wachten. 'De tweede editie wordt namelijk nog leuker, grootser en verbazingwekkender', aldus de organisatie.

Wanneer?

De Ramble Rally 2016 wordt verreden van maandag 23 tot en met vrijdag 27 mei 2016. Op de zondag voor de start worden de deelnemers in de avond verwacht bij een – uiteraard – nu nog geheime locatie. Daar zal worden overnacht en de volgende dag, in alle vroegte, luidt het luidkeels: 'Let's Ramble!'. Waar naartoe? Dat is een vraag waar men inmiddels immuun voor is geworden. Op zaterdag 21 mei 2016 zal pas de eerste locatie worden bekendgemaakt. Kun je niet tegen verrassingen? Nou, dan is de Ramble Rally niets voor jou. Een ander daarentegen…

Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Extra plekken
Je inschrijven voor de 2016-editie kan vanaf 4 juli om 16.00 uur en de kosten daarvan bedragen € 1.298,- per equipe van maximaal twee personen. Net zoals tijdens de afgelopen editie zijn alle hotelovernachtingen (inclusief ontbijt en de overnachting na het vallen van de finishvlag) hierbij inbegrepen. Let op, het aantal inschrijvingen is gelimiteerd tot 115 stuks. Dat zijn er zo'n 15 meer dan dit jaar en dit is gedaan om meer stuurmannen en -vrouwen de kans te geven het autoleven van een ramble te ervaren, maar de Ramble Rally toch gezellig knus te houden.

Wil je alvast meer informatie, surf dan naar de officiële website van de Ramble Rally of, veel beter, lees onze etappeverslagen van de eerste editie.

Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Ramble Rally wegens groot succes verlengd

“De tweede editie wordt nog leuker, grootser en verbazingwekkender.”


Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Ramble Rally wegens groot succes verlengd
Redactie
Door Redactie

Zoeken