Lifestyle & design

Lamborghini met kerst

In Lamborghini-stijl de kerst door

Lamborghini is er vroeg bij dit jaar voor de kerst. Speciaal om deze dagen in Lamborghini-stijl te vieren introduceert het Italiaanse merk een reeks gelimiteerde producten voor de feestdagen.

In Lamborghini-stijl de kerst door
De meeste mensen vieren de kerstdagen in het gezelschap van een kerstboom. Dit jaar is deze op te leuken met keramische kerstballen in de kleuren Blue Caelum en White Monocerus. Twee van de acht kleuren die ook beschikbaar zijn op de Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, waar de hele reeks kerstaccessoires door geïnspireerd is.

Kledingcollectie
Naast de kerstballen zetten ook de vierkante kaarsen de gezelligheid kracht bij. De langzaam brandende kaarsen zijn er in dezelfde kleuren als de kerstballen en bevatten een groot Lamborghini logo op de zijkant. De kerstcollectie wordt verder afgerond met een muur- en bureaukalender, een flink aantal T-shirts en polo’s voor mannen en jassen voor vrouwen.

Reventón

Speciaal voor liefhebbers van de onlangs geïntroduceerde Reventón Roadster bevat de lifestyle collectie een aantal kledingstukken geïnspireerd op deze straaljager voor op de weg. Deze truien en polo’s kunnen de teleurstelling van het niet vinden van een Reventón onder de kerstboom wellicht iets verzachten.

Bestellen kan op Lamborghinistore.com
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
In Lamborghini-stijl de kerst door
In Lamborghini-stijl de kerst door

Zoeken

Merk- & modeldossiers