Lifestyle & design

BMW Cruise M Bike LE: de M2 onder de fietsen

BMW Cruise M Bike

Onlangs nog presenteerde BMW haar fietsencollectie van 2016. De M2 Coupé is echter zo speciaal dat het zijn eigen fiets en momentje verdient. Nou, bij deze dan.

'Onmiskenbaar M design' luidt een alineakopje in BMW's persbericht over de Cruise M Bike Limited Edition. Wat kan marketingpraat toch verschrikkelijk ridicuul zijn. Maar goed, Long Beach Blue is 'ie wel en dat is de officiële introductiekleur van de BMW M2 Coupé. Enige overeenkomst tussenbeide is er dus wel degelijk en de fans smullen hier natuurlijk van.

28 inch
Volgens BMW biedt – hoe kan het ook anders – de Cruise M bike een hoge mate van 'Freude am Fahren'. Zowel tijdens een rit naar de supermarkt als het trotseren van een nabije gelegen bos. Een aluminium frame, 28 inch wielen, 30 versnellingen en schijfremmen van Shimano staan daarvoor garant.

Prijzen

De oplage van de 'M2'-fiets is beperkt tot 1.500 stuks en elk exemplaar is voorzien een plaquette met daarop het oplagenummer. Hebben? Voor € 1.400,- is de Cruise M(2) Bike de uwe. Hoef je niet per se de gelimiteerde editie, dan ligt de prijs tweehonderd euro lager.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW Cruise M Bike
BMW Cruise M Bike
BMW Cruise M Bike
Redactie
Door Redactie

Zoeken