Lifestyle & design

Hebben! Porsche Soundbar van originele 911 GT3-uitlaat

Hebben! Porsche 911 GT3 2.1 Soundbar

Dit moet welhaast het meest begeerlijke hebbeding voor Porsche-adapten van het moment zijn: een soundbar gemaakt van het uitlaatsysteem van een 911 GT3, compleet met 2.1 virtual surround sound en een 200 Watt sterke subwoofer.

Porsche weet hoe het aanhangers nog enthousiaster over haar merk kan krijgen. Want zeg nu zelf: dit is toch geweldig om in huis te hebben!? Zelfs als Porsche niet je favoriete automerk is.

Helmholtz subwoofer

Met de 911 GT3 Soundbar speelt Porsche slim in op de populariteit van Bluetooth-speakers voor thuisgebruik. De relatief compacte muziekinstallatie (met een gewicht van 19 kilogram) is gemaakt van een origineel stuk uitlaatsysteem van een 911 GT3 en omgebouwd tot onder meer een Helmholtz-subwoofer.
Volgens de makers weet de bijzondere soundbar een diepe bas te produceren die geen gelijke kent. Dat klinkt als krachtige marketingtaal, maar misschien wil je dat ook wel horen in deze. Brullen moet het!

Filmervaring
De GT3 Soundbar beschikt over Bluetooth-connectiviteit, maar kan dankzij zijn 2.1-functionaliteit ook ingezet worden bij het kijken naar (actie)films. De geluidsformaten die het kan weergeven zijn Dolby Digital en DTS TruSurround en hiernaast beschikt het apparaat over een zogeheten Lip Synch-functie, alsook twee digitale inputs (coax en optisch) om bijvoorbeeld een game-console en een ander media-apparaat aan te sluiten.

Hebben? De Porsche GT3 Soundbar is per direct te koop voor € 2.949,-. Geen koopje dus, maar dan heb je wel iets bijzonders op je tv-meubel staan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hebben! Porsche 911 GT3 2.1 Soundbar
Hebben! Porsche 911 GT3 2.1 Soundbar
Redactie
Door Redactie

Zoeken